Acasa InternationalExterne Tensiuni intre Phenian si Seul

Tensiuni intre Phenian si Seul

scris de Ziua Veche
1 afisari

.O nava sud – coreeana cu aproximativ 100 de marinari la bord s-a scufundat in apropiere de granita nord – coreeana, in urma unui posibil atac cu torpile.

Anterior, marina sud – coreeana a deschis focul asupra unei nave neidentificate, informeaza agentia Yonhap, citata de BBC. Potrivit aceleiasi surse, vasul a inceput sa se scufunde la ora locala 12.30, in urma unei explozii, marina sud – coreeana reusind sa salveze cel putin 50 de marinai. Lee Myung – Bak, presedintele Coreei de Sud, a convocat o reuniune de urgenta, desi ministerul apararii de la Seul nu a confirmat implicarea Coreei de Nord in acest incident.

0 comentariu

Nellu 29-03-2010 - 14:07

Intai sa-si verifice produsele in special pe pe piata dolarului.Produsele verificate prin anii 60 in lupte aeriene erau poate bune la acea epoca .Producatorul de „rable” american care a reusit sa produca peste 4500 de F16 operative care de aprox 30 sunt verificate in toate conflictele aeriene mondiale.In ceace priveste „Producatorii europeni de avioane si-au exprimat nemultumirea fata de dorinta Romaniei de a achizitiona avioane de lupta americane F-16, la mana a doua” au si ei dreptate fiind solidari in piata euro:cu putina rabdare si solidaritate poate ca se va ivi si oportunitatea Romaniei de a cumpara de la Grecia falimentara toate escadrilele de F16 la mana a treia..

Iar „Producatorii europeni de avioane ” care tipa atat de tare ca marfa este excelenta de ce nu incearca sa vanda aceste obiecte zburatoare in piata mondiala ?Nici macar „triburile africane” nu cumpara aceste „zmeie fermecate” cu bani sau in sistem barter -diamante ,materii prime…
Mai ales ca toate sunt multirol pot fi la parada,agricultura la arat ogoarele ca si raposatele minuni ale geniilor de la rasarit in trecut.
Dar probabil ca plebea vrea intai circul pentru a primi painea asa ca o sa mai aibe cateva spectacole de pro si contra ca in democratia romana .
Iar pana cand resursele de paine ale Romaniei vor trece de la dolarul american (BM,FMI…) la moneda atat de acoperita si stabila Euro este mai sanatos sa nu sperii „closca cu oua de aur” ca ramaii cu gainatul de pus pe mamaliga europeana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult