Acasa InternationalExterne Tensiuni la frontiera turco-siriană

Tensiuni la frontiera turco-siriană

scris de A.B.
3 afisari

Armata turcă a anunţat că elicoptere siriene s-au apropiat, sâmbătă, de frontiera turcă în trei reprize, motiv pentru care a trimis patrule la frontieră.

F-16 TurciaStatul Major turc a informat că a trimis patru avioane de luptă F-16 de la baza sa din Incirlik (sud), după ce elicoptere siriene au survolat zona situată la aproximativ şase kilometri de frontieră, în apropiere de provincia turcă Hatay. De asemenea, armata turcă a precizat că a trimis alte două avioane F-16 de la baza sa din Batman (sud-est), în timp ce un elicopter sirian a fost reperat în apropiere de frontieră, lângă provincia Mardin (sud-est).  Tensiunea este puternică la frontiera turco-siriană, după ce Damascul a doborât la 22 iunie un avion turc F-4 Phantom în Marea Mediterană, în apropiere de Siria. Statul Major turc a subliniat,  într-un comunicat postat pe site-ul său de Internet, că nu a fost încălcat spaţiul aerian turc.

3 comentarii

bogdan 02-07-2012 - 13:41

mdea!numai ca in poza ati pus mirage

digital 02-07-2012 - 13:52

las așa,că merge-așa!

Datesh 03-07-2012 - 11:38

Cred ca va pacaliti sunt F16 n-au aripa Delta ,detaliul ce-l sesizezi
imediat …..”pecealistilor …da marca si renume ….”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult