Acasa InternationalExterne UPDATE – Mohammed Merah, teroristul de la şcoala iudaică din Toulouse este mort

UPDATE – Mohammed Merah, teroristul de la şcoala iudaică din Toulouse este mort

scris de M.I.
7 afisari

UPDATE 14,05. Suspectul de uciderea a şapte persoane în ultimele zile în sud-vestul Franţei a murit după ce le-a opus rezistenţă poliţiştilor care au pătruns joi, în jurul orei 10.30 GMT, în apartamentul din Toulouse unde se baricadase timp de 32 de ore, transmite AFP, citând surse de poliţie.
Mohamed Merah ‘a sărit pe fereastra de la baie, cu o armă în mână, continuând să tragă. A fost găsit mort la sol’, a declarat ministrul de interne Claude Guéant. Suspectul se ascundea în baie şi a deschis focul împotriva poliţiştilor, a declarat ministrul francez de interne. Reuters transmite că Merah ar fi încercat să iasă pe geam din apartamentul asediat.
Potrivit Efe, preşedinţia franceză a confirmat moartea lui Mohamed Merah. Un poliţist a fost rănit în schimbul de focuri cu suspectul, alţi doi fiind în stare de şoc după atac. Aceleaşi surse au indicat puţin mai devreme că există trei răniţi. În total, în asalt au fost trase 300 de gloanţe, au precizat sursele, potrivit cărora Merah ar fi avut asupra lui o geantă cu un conţinut necunoscut.

———————–

UPDATE 13,25. Rafale de armă şi explozii puternice au fost auzite timp de 5 minute la locul unde se afla baricadat Merah, acum mort.

Trei poliţişti au fost răniţi, dintre care unul destul de grav, în urma în asaltului asupra suspectului baricadat timp de 32 de ore într-un imobil din Toulouse, transmite AFP, citând surse de poliţie. Potrivit acestora, Mohamed Merah, suspectat de uciderea a şapte persoane, a opus rezistenţă forţelor speciale care au pătruns în apartamentul său.

————————-

UPDATE 09,45. Ministrul francez de interne, Claude Guéant, a declarat că nu este sigur că suspectul de la Toulouse, baricadat de peste 24 de ore în apartamentul său, mai era în viaţă joi dimineaţa, poliţia nemaiavând niciun contact cu el în cursul nopţii, transmite AFP.
Suspectul Mohamed Mehra, care a intrat miercuri seară într-o ‘logică a rupturii’, a afirmat că ‘vrea să moară cu arma în mână’, a adăugat ministrul, la postul de radio RTL. Ultimul contact cu suspectul a fost stabilit la ora 22.45, a precizat Guéant. ‘Avem o prioritate, ca el să se poată preda, pentru a-l pune la dispoziţia justiţiei, aşadar să fie prins viu; sperăm că este încă în viaţă’, a declarat Guéant. În opinia sa, este ‘destul de ciudat că nu a reacţionat deloc’, nici măcar după ce poliţia i-a aruncat în aer obloanele în timpul nopţii. În plus, a mai spus ministrul, ‘au fost auzite două focuri de armă, nu ştim ce înseamnă aceasta’.

————–

UPDATE, ora 16.00- Mai multe televiziuni franceze au informat miercuri că suspectul de comiterea a şapte asasinate la Toulouse a fost arestat în urma unei operaţiuni prelungite a poliţiei, în timp ce cotidianul l’Express informează că Direcţia Centrală de Informaţii Interne (DCRI), serviciul de informaţii al Ministerului de Interne francez, neagă că bărbatul ar fi fost reţinut.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a negat, la rândul său, arestarea suspectului, relatează Reuters.

Agenţia britanică de ştiri, care cita posturile de televiziune franceze BFM TV şi i-Tele, dar şi o sursă proprie, a informat anterior bărbatul suspectat de uciderea a şapte persoane în numele Al-Qaida a fost arestat de poliţie la Toulouse după o operaţiune de aproape 12 ore.

————————-

UPDATE, ora 10,52 – Suspectul în cele trei atacuri comise în ultimele zile la Toulouse şi Montauban, aflat miercuri dimineaţă sub asediul poliţiei într-o casă din oraş, a declarat că se va preda în cursul după-amiezii, a anunţat ministrul francez de interne, Claude Guéant, la postul de televiziune BFM.

Mohammed Merah este inconjurat

Poliţiştii de la faţa locului negociază cu suspectul predarea acestuia. Potrivit ministrului de interne, grija principală a autorităţilor este capturarea suspectului în viaţă, pentru a putea fi judecat. Bărbatul a aruncat pe fereastră un pistol în schimbul unui ‘dispozitiv de comunicare’, însă mai deţine o mitralieră Uzi, un kalaşnikov şi alte arme, a mai spus ministrul.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, suspectul este Mohammed Merah, un francez de origine algeriană, în vârstă de 24 de ani. El a fost identificat marţi după confruntarea unor informaţii deţinute de serviciile secrete şi de poliţie. Direcţia centrală de informaţii interne /contraspionajul francez/ a alcătuit ‘două liste scurte cu potenţiali suspecţi pe cele două piste principale reţinute, ultra-dreapta radicală şi islamismul radical în regiune’, iar, în paralel, ancheta poliţiei ‘a cules numeroase indicii în diferite domenii’, au indicat sursele.
Tot potrivit acestora, suspectul, care se revendică de la Al-Qaida, a fost arestat în trecut la Kandahar, în Afganistan, pentru fapte de drept comun.

—————–

Poliţia franceză l-a reţinut miercuri dimineaţă, în urma unei operaţiuni speciale, pe fratele suspectului de uciderea a trei copii şi a profesorului lor la o şcoală iudaică luni la Toulouse.

Teroristul de la şcoala iudaică din Toulouse e înconjurat

Nu se ştie deocamdată dacă împotriva persoanei reţinute au fost formulate acuzaţii. RAID, o unitate de elită a poliţiei franceze, era angrenată miercuri dimineaţă într-o operaţiune de capturare a suspectului de atacul împotriva şcolii iudaice din Toulouse. Potrivit ministrului de interne, operaţiunea împotriva suspectului, care se presupune că este originar din Algeria şi se revendică din Al-Qaida, este în curs de desfăşurare, transmite Agerpres. Mai devreme, citând surse apropiate anchetei, France Presse a relatat că suspectul de atacul împotriva şcolii iudaice din Toulouse a declarat că a vrut să-i răzbune pe copiii palestinieni.
Potrivit primelor informaţii, bărbatul, în jur de 24 de ani, ar avea legătură cu reţeaua teroristă Al-Qaida şi secta extremistă a salafiştilor. Conform AFP, poliţiştii au adus-o pe mama suspectului în faţa clădirii unde acesta se ascunde, dar ea a refuzat să vorbească cu fiul ei. ‘Ea a spus că nu poate să-l influenţeze’ , a declarat ministrul de interne ziariştilor aflaţi la faţa locului.
După cum au relatat media internaţionale, în cinci zile de confruntări între Israel şi facţiuni palestiniene la începutul lunii martie în Fâşia Gaza au murit 25 de palestinieni, printre care doi copii şi doi civili. Numărul persoanelor rănite în aceste confruntări s-ar ridica la 80 de persoane de partea palestiniană. Conform unor surse palestiniene, aviaţia israeliană a lansat cel puţin 40 de lovituri aeriene asupra mai multor obiective în enclava palestiniană.

70 comentarii

Ierihon 21-03-2012 - 12:40

Astfel de incidente sint doar la inceput. Ele se vor inmulti si vor deveni ceva normal. Evreii, dupa evenimentul din ww2 i-au victimizat si de atunci ei se cred buricul pamintului permitindu-si sa se amestece in treburile interne ale fiecarui stat si sa oblige orice stat al lumii sa le recunoasca holocaustul. Nimeni nu mai sufla o vorbulita impotriva lor. Pe acest fundal, evreii isi permit sa se comporte ca niste baroni, stiind ca nimeni si nimic nu le mai sta in cale. Uitati-va la noi, eroul maresal Antonescu este tinut la cutie din cauza lor. Sa nu se mire acesti evrei ca multi nevinovati din comunitatile lor vor plati cu vietile lor faptul ca isi impun politicile lor bazate pe un fapt istoric care s-a intimplat si altor popoare si nimeni nu a facut caz de el.

un crestin 21-03-2012 - 15:00

D’apoi mai Sova, daca asta inveti tu in america, nu vei mai ajunge ministrul justitiei in veac.

urbos 21-03-2012 - 17:40

Nu-ti mai spune crestin.ticalosule.

un crestin 22-03-2012 - 06:04

Atunci, hai sa-ti fac bucuria: Dan Sova va ajunge ministrul justitiei in luna noiembrie 2012. Si-l va suspenda pe Basescu. Si-a intrat in mana cu Gioana.

un crestin 22-03-2012 - 06:08

Sunt crestin, urboase.
Si te introduc in categoria celor cu inima si limba netaiate imprejur . Expresia apartine Noului Testament in care zici ca crezi.

Ciu Huhu 22-03-2012 - 06:12

Nu esti crestin, esti cretin si cretin vei ramine in Vecii Veciilor, Amin!

Lupu Ardelean 22-03-2012 - 11:51

@Ierihon, Antonescu a fost un criminal de razboi , exact cum l-a gasit vinovat Tribunalul Bucuresti cu cativa ani in urma, pt uciderea a 250.000 de evrei deportati la Transnistria, in marea lor majoritate cetateni romani.

Cetatean nedumerit 22-03-2012 - 15:31

Te intreb si eu, ca simplu cetatean, nu cumva, pe numele de fata, te cheama „wolf”, bre „lupule” ??

Ciu Huhu 23-03-2012 - 10:03

Antonescu a fost judecat si condamnat de un judecator evreu stalinist, necinstit, escroc, monstru, nedrept!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 10:09

…Eruditu ..Fui-ciu-fui cum s-a numit judecatorul Evreu in cauza , si restul completului de judecata.????Hai spune-ne si noua , analfabetule.Noroc, ca nu toti romani sant prosti, nu tine!Hotzule!

Contra 21-03-2012 - 13:09

Nu comenteaza nimeni! Va e frica!

Ciu Huhu 21-03-2012 - 13:44

Esti ji dan fara creier!

Mujiku 21-03-2012 - 14:50

Может держать язык за зубами, только лаять

Ciu Huhu 21-03-2012 - 15:06

Spune boule pe romaneste ce ai de spus!

digital 21-03-2012 - 14:54

ce ai,mă,lătrăule!

Sorin 21-03-2012 - 14:58

Cretinismul revine,stafiile ce au adus la conducere un dement precum Hitler reinvie .Dobitocii fundamentalisti prevad viitorul, dau pronosticuri ,aspect specific patriotilor de tomberon ,posesori a-i unei gindiri de gang .

In conceptia lor „profunda” evreii sunt vinovati de incapacitatea lor genetica de a se adapta ,de a-si gestiona prezentul si imlpicit de a-si construii singuri viitorul !

Trebuie sa existe un vinovat ,e mai usor ,Aceste suflete intunecate nu-si analizeaza propiul comportament ,realizarile ,faptele lor Au fosy asistati in permanenta ,au primit totul de-a gata ,altii au trudit pt ei iar in momentul in care trebuie sa se autosustina ,observa ca nu sunt capabili …si. atunci cauta culpabili .
Cind considera ca au gasit vinovatii de propia situatie precara indoctrineaza oamenii fara educatie , folosind islamul drept instrument ,ii indeamna pe acesti nefericiti sa comita astfel atrocitati .

este evident ca acesti indivizi folosesc tot arsenalul de care dispun .Numai faptul ca nu au acces la armament de distrugere in masa , sofisticat, ii impiedica sa provoace mai multa durere.

Oare ce s-ar intimpla daca Israelul ar rasuynde cu intregul sau arsenal militar……..cred ca pina la urma vor fi fortati s-o faca .

Aceste jivine antisemite se gasesc la tot pasul ,au portretul lui Hitler in dormitor si-l invoca in permanenta.
ps.
„Pe acest fundal, evreii isi permit sa se comporte ca niste baroni, stiind ca nimeni si nimic nu le mai sta in cale”

Nu e de mirare, toti cei cu o astfel de gindire nu pot sta in calea propiei lor umbre !

Ciu Huhu 21-03-2012 - 15:05

Sictir retardatule pedelist (Andrei, sclav al dictatorului Basescu!!!!!

digital 21-03-2012 - 15:10

băi,răgălie,tu pe-al cui îl ai sub pernă,pe-al lui băsecu sau pe-al lui nutzi?

Sorin 21-03-2012 - 20:22

Da imparate sunt „Lie ragalie ” dar demn !

Dar tu cine esti ?

Nu fur .nu insel ,nu traiesc dupa urma celor saraci ,mintindu-i ,profitind de naivitatea lor.,erijindu-ma in aparator a.l inytereselor si drepturilor lor,mare om de stinga pt a le obtine votul . iar apoi ii uyit,ba mai rau ii jupoi sau in cel mai fericit caz ..inchid ochii cind altii care iti deconteaza „tie „cota o fac. ….

Probabil tu le explici ca-i viata grea din cauza evreilor….astfel iti justifici „competenta „!
Nu intru in cirdasie cu infractorii …- asa ca -iti doresc succes „pa linie” ..

Chiuciule —spune cel putin cu cine vrei tu sa votez pe cine sa sustin… vad ca nici tu nu sti !
Tu nu te compari cu nimeni… toti sunt mai buni.

Ciu Huhu 21-03-2012 - 21:33

VOTEAZA USL!
NU VOTA CEI MAI MARI HOTI, TILHARI DIN ISTORIA ROMANIEI PEDELISTII PORTOCALII IN FRUNTE CU DICTATORUL BASESCU!

digital 21-03-2012 - 21:39

ești mai grav decât disimulezi,ești mai penal decât infractorii și mai periculos de mii de ori decât orice criminal…deoarece indivizi ca tine sunt speculatorii,economici,ai conjuncturilor politice care vă favorizează,acei criminali tăcuți și liniștiți care împovărați conștiințele celor mulți cărora le spuneți că voi nu vă băgați și că responsabilitatea nu vi se poate imputa….
dar știți să speculați și o faceți virgini și neprihăniți în comicăria voastră de piesă de teatru eternă pe care o jucați dramatic în fața celor mulți și poate foarte neavizați…
de aceea trebuiți eliminați ca o tumoare malignă care invadează corpul,încet dar sigur și cu efecte catastrofaleșșșș
dacă nu este prea târziu,dar niciodată nu este prea târziu!

Sorin 21-03-2012 - 22:27

Felicitari!

Sunt socat de acuratetea gindirii tale !

Recunosc, eu sunt marele rau eu sunt problema majora a Romaniei .

Eu impiedic mesajul intelectualilor sa fie receptat de marele public ,de tineri in special si mai mult, urmat, pùs in practica ,nu infractorii sau penali.

Eu prin conduita mea sunt exemplul negativ ,Trudesc 10-12 ore pe zi ,imi fac autocritica ,merit sa fiu linsat Cine imi analizeaza tinuta ,faptele ajunge la urmatoare concluzie .isi pune urmatoarea intrebare :

Mai daca fac ca asta mare lucru nu obtin ,e un prostovan,in schimb daca procedez ca interlopul x in scurt timp ajung cineva ,chiar in parlament ,caci dau cu banu in prealabil am folosit parul…”virtuti” postdecembriste

Aaa cartile lui Plesu ,Socrate -Fedon,Aristotel -Etica a Nicomaco. editorialul domnului Neacu–Popor roman…. eahhhh…virtutii pt a razbate in viata …he,he,he prostii..!

Deci continui sa -l sustin pe acela (Basescu )ce pregateste terenul spre renastere nationala ,eliminiind buruienile ,cel ce reda stralucirea institutiilor statului roman si implicit increderea cetatenilor in institutiile vitale ale statului.

.imi doream atit de mult sa pot venii in tara sufletului meu , de Paste ,dar nu pot. in vara cred ca da , macar o saptamina in August-Septembrie …deci ai ocazia sa ma reeduci .
Caci sa ader la „tezele ” tale inalte nu pot caci nu leinteleg ,ma depasesc.
Eu cred ca metoda traditionala de a-ti construii casa incepind cu temelia e cea normala.

Tu imi spui ca se da nu stiu cine peste cap si incepe cu acoperisul…..foarte bine ,il vom vedea la treaba …

Ps. invidia la romanii ,vitejii dupa razboi …ufff imi e foarte cunoscuta

urbos 21-03-2012 - 22:30

Hahahahaha, ce DEMENT!
Si cica sa vorbesti frumos cu astia.

digital 21-03-2012 - 23:03

nu am să intru în polemici cu tine deoarece sunt covins de rezultat,adică:
ecuații

-băsism=concept iremediabil.
-combatere=fără rezultat
-acțiune=timp irosit

soluție:eliminarea din viața politică,economică și publică a băsiștilor!

urbos 21-03-2012 - 22:39

D-aia l-ati facut scapat ma pui de naparca basista?

Ierihon 21-03-2012 - 15:39

Domnule Sorin, argumentele dumitale nu se aplica realitatii. D-ta le inventezi si le asociezi unor oameni care nu numai ca nu au nevoie de ele dar nici macar nu-i atinge cu nimic. D-le, d-ta trebuie sa stii ca in lumea asta exista o realitate descrisa astfel: acuzatia si reactia; forta si apararea; atacul si contraatacul. Nu poti sa eviti aceste realitati, domnule, orice ai vrea. Ceea ce fac ong-urile evreesti astazi da gir reactiilor antievreesti din toata lumea. Actualmente, evreii sint perceputi ca o comunitate violenta, intrusionisti in afacerile curente ale statelor, cei care isi impun vointa lor in felul popoarelor de a-si percepe propria istorie, recomanda si comanda statelor felul in care sa-si intocmeasca manualele scolare, cum sa-si construiasca din „proprie initiativa” muzee ale holocaustului, cum sa impuna statelor lumii sa-si fauresca singure legi (dar sub directa asistare si monitorizare a evreilor) si sa le impuna propriilor lor popoare prin care sa fie amendate si pedepsite in cel mai drastic mod cu putinta orice sentiment entievreesc.

Domnule Sorin, prin pledoaria d-tale nu ai demonstrat nimic. Ce puteai sa faci ca sa fii cit de cit credibil, puteai sa ne spui ca ii agreezi pe evrei, sau ca iti displace violenta din orice parte ar veni ea si eu ti-as fi dat crezare. Insa, d-ta te comporti ca un justitiar asemenea justitiarului evreu care si-a faurit propriul lui rechizitoriu si il impune cu pumnul in gura oricaruia care sufla in front.

In fata „argumentelor” (a se vedea ghilimelele) d-tale, reactiile celor care se comporta violent impotriva evreilor sint credibile.

Cu expresii de tipul „jivine antisemite” nu vei reusi decit autodefulari de moment far anici o reverberatie in realitate, care realitate este incarcata de aburii antievreesti generati de actuala politica sionista a celor pe care-i agreezi. Nimic si nimeni nu mai paote impiedica forte umane ca sa nu ia atitudine impotriva voastra. Culegeti ce ati semanat!

Sorin 21-03-2012 - 20:40

Domnule Luca astia tot evreii sunt ,tot ei sunt de vina in prezent ma refer la „tiganul prin comportament „,”tiganul „ajuns in functie publica ,”tiganul „senator ori deputat …

Prima lectie care am invatat-o a fost ca RAHATUL SOCIAL N_ARE DE-A FACE CU RASA !

ASSA ESTE VIATA MI_A DEMONSTRAT_O SI CONTINUA SA _MI DEA EXEMPLE:ZILNIC!

Ai ramas ca in anii 90 cind il votati pe domnu Iliescu ca e frumos nu pe uritul de Corneliu Coposu..

Fetele de la APACA …NU VREM BANI NU VREM VALUTA ::

Pai stiti ceva:daca prin absurd ar venii vre-un evreu sa comita atrocitatile astea financiare in Ro ,vinovatul principal care ar fi in opinia dumitale .?

Apropo …populatia Ro e in descrestere …daca esti patriot inmultestete,sau cel putin indemna tineretul s-o faca … ca sardinele cum propavaduia P.T

Lasati justificarile astea penibile …adica cum ,vin la dumneata in casa si fac ce vreau …..pai de ce ma lasi …dece accepri sa-ti vinzi casa pe 10 lei …..

Citeam cu ceva timp in urma ca in Timisoara unul sparsese zidul despartitor a-l vecinei pensionare si o ameninta in fiecare noapte ,(baga capul pe spartura) pt a o detreermina sa isi vinda apartamentul pe nimic.

Alt caz dupa ce l-au prins satenii cu anii in urma pe „carabina” ala sau cum Dumnezeu i-o spune …indivizii din banda lui veneau in comuna respectiva si i-l cautau pe respectivul .ziua in amiaza mare

Cazul escrocului asta de la Galati deputat sau ce-o fi —nu vedeti micirla interna?

E penibil !

Ps.

Si tu esti intelectual….mda, mi-aam dat seama

tomi 21-03-2012 - 22:10

Domnule @Ierihon,am citit atent textele dumitale,concluzia ce am tras-o mi-o tin deocamdata in tacere,atit pot zice ca ai reusit sa dai sens pina si literelor.
Incerc sa-ti explic ceva legat de ce ziceai.Inainte de al doilea razboi mondial numarul sufletelor neamului evreiesc si al celui romanesc erau foarte apropiate,in jurul a 18 milioane,fiecare.Pina ce romanii erau localizati in patria mama ROMANIA,fericiti ca au un pamint sfint al lor,evreii erau imprastiati in toata lumea,de la tarmurile vestice ale AMERICII pina pe falezele estice ale CHINEI. Era aproape imposibil a se face o statistica exacta,insa organizatia JOINT,avea chiar aceasta misiune,a tine legata evreimea din toata lumea.In Romania antebelica erau cam 800.000 de evrei romani.Cifra de 6 milioane de victime ale holocaustului au redus evreimea mondiala cam la 12 milioane,,asa incit se poate zice ca fiecare al treilea evreu a fost ucis.Cum vrei dumneata sa definesti aces proces este treaba dumitale eu zic ca se numeste HOLOCAUST.
Compara acum ce ar fi zis neamul romanesc,cu aceeasi cifra de suflete daca se reducea cu o treime din popor,o treime care ar fi fost masacrata in mod bestial.Te trec fiori domnul meu,nici nu vrei sa te gindesti la asa ceva,dar uite noi am trecut prin asta,au murit mii de familii intregi,au disparut comunitati intregi,nu exista familie care sa nu fi pierdut pe cineva,pina si eu,nascut cu mult dupa razboi,am dovada disparitiei in AUSCHWITZ al familiei fratelui bunicii mele,care locuia in ORADEA.
AFIRMI DESPRE NOI CA SINTEM O NATIUNE VIOLENTA .Eu vin si-ti spun ca nu sintem destul de violenti si duri precum ar trebui sa fim.
Si cum ai considera dumneata sa fie un popor care aproape a fost extirpat in totalitate?Noi sinem duri doar cu cei care ne ameninta cu fapte asemanatore fascistilor,sintem neiertatori cu cei care ne ucid in continuare fratii,si totusi nu am aplicat metodele armatei germane care ucideau cite 10 ostatici nevinovati civili pentru fiecare soldat german ucis de partizani.Poate era mai bine sa facem asa,ca tot iubiti nu vom fi de lumea salbatica,si poate se mai saturau islamistii de acte teroriste.Dar te asigur ca evreii nu vor aplica asa ceva,insa de pedepsit pe cei ce ne ameninta nu vom inceta si nu avem voie in numele acelor 6 milioane de victime.
Iar daca arunci o singura secunda atentia asupra acelui musulman francez care a ucis trei copii nevinovati ce ieseau dintr-o scoala in TOULOUSSE, vei intelege ce amenintari planeaza asupra noastra si nu vom permite nimanui sa se atinga de noi.Acel Holocaust a facut din noi cei mai curajosi ostasi si cea mai eficienta armata din lume, asa cind afirmi ceva studiaza istoria domnul meu.
tomi

urbos 21-03-2012 - 22:20

Ti se poate raspunde cu un singur cuvant: MINCIUNI

PS Iar sceleratul care ameninta lumea cu moarteea, zice ca nu e violent pe cat ar trebui sa fie.
Dementa pura specifica unui neam degenerat, criminal si hot.

urbos 21-03-2012 - 17:06

Poate ca n-au tabloul lui Hitler in dormitor, poate ca au doar niste fotografii cu bunicii lor intelectuali ucisi de bestiile din neamu tau de scarnavii care au adus ciuma comunista peste tara asta. Ce crezi, n-ajunge?

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 21-03-2012 - 22:40

Aka-ka T urbos:Phootutzi grijania si anafura matti de maidanez de generath, i-ti vine randul bestie rasista ,xenofoba si antisemita,…a ploi.esti!

destinul 21-03-2012 - 22:44

Aceasta ura,aceste miscari radicale,religia,diferentele sociale,
si mai cu seama inconstienta retardatilor mintal ca si a unora depe acest
minunat forum(ca o mica paranteza),LUMEA se sinucide.
Nu e departe acest moment……descreieratii exista.
Evreii numai sunt ceeace au fost,ei doresc sa supravietuiasca in pace si liniste,daaaaar hartuiti find vor ajunge la un apogeu.Evreii au o tara mica unde traiesc putin,au insa un potential urias,au toate mijloacele de a-se apara.In momentul de disperare vor declansa apocalipsa,fara doar si poate.

urbos 22-03-2012 - 16:02

Pana una alta ji danii sint aia care ameninta, ataca, omoara, distrug. Deci sobolanii nu vor pace si nici n-o vor avea. Vor avea ce merita.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 16:09

Aka ka t urbos: nu stabilesti tu ma’h animale asa ceva. Nu esti nimic altceva decat un sobolan ascuns , si momentan doar inca negasit. Nu vei scapa nici in gaura de sarpe . A ploi.esti +

Ierihon 22-03-2012 - 05:10

@tomi ; @destinul

Domnilor, forumul reprezinta o modalitate prin care persoane anonime isi exprima propriile lor opinii privind stirile pe care acest ziar electronic le aduc spre informare si dezbatere. Noi, aici, pe forum, desigur ca nu avem puterea si capacitatea de a rezolva problematica pusa spre dezbatere. Ceea ce transpira dincolo de situatia acestui forum este aceasta oglindire a realitatii globale a situatiei evreiesti din lume, raportata la citeva persoane pe un forum oarecare dintr-o tara oarecare. Iata ca, si aici, pe acest forum, situatia din teren se repeta, e-adevarat la o scara redusa, dar se repeta. Felul provocativ, amenintator, violent din limbajul d-stra, este o oglindire a modului in care evreii se comporta oriunde s-ar afla pe aceasta planeta. Fluturind acest stindard al holocaustului, cerind si pretinzind sa vi se inchine tot globul la picioare pentru el, reuseste un singur lucru, opus a ceea ce doreati sa obtineti : dispretul, disrespectul si ura intregii planete. Eu nu ma plasez in nici o parte a vreunei tabere. Pur si simplu, acest conflict al natiunii evreiesti imi este indiferent, insa, traind in aceasta realitate nu pot sa nu observ acest fapt obiectiv. In cel de-al 2-lea razboi mondial d-stra spuneti ca ati pierdut 6 milioane de conationali, desi, nici macar istoricii d-stra nu mai sustin aceasta cifra, care, d.p.d.v.d. fizic, era imposibil de a fi infaptuita. Dar sa zicem ca ar fi fost reala aceasta cifra, dar 6 milioane de oameni raportati la populatia globala a Europei, reprezinta cam cit au pierdut tarile romanesti in conflictul lor cu turcii si tatarii, si noi, romanii, nu am fortat nici o natiune europeana sa construiasca muzeee, monumente, sau sa scoata din cartile lor de istorie pe conducatorii din timpul persecutiilor anti romanesti. Veti spune: „de ce n-ati facut-o?” Raspuns : din bun simt! Din demnitate. Insa, d-stra, vaicarindu-va si victimizindu-va la nesfirsit cu pierderile d-stra, dati senzatia intregii planete de dorinta de a opri istoria in loc, ceea ce e de neacceptat si imposibil de facut.

Acum, intorcindu-ne la realitate, observati ca actualmente, aveti o tara inconjurata de dusmani, care, d.p.d.v.d. numeric va este coplesitor de superiori ca numar, natalitatea in rindul natiunii d-stra se prabuseste, emigratia din estul Europei nu va mai aduce soldati, criza mondiala care a sufocat si America nu va mai aduce miliarde de dolari nemunciti, conflictele si ura din jurul tarii d-stra va streseaza 24 din 24 de ore, viitorul va este nesigur si tulbure, Iranul nu mai poate fi oprit sa-si construiasca propriul arsenal de arme nucleare, democratizarea natiunilor arabe din jurul d-stra nu va aduce acolo un trai de tip Europa de vest, ci, va intensifica promovarea valorilor religioase musulmane ale acestor natii, invazia araba din Europa Occidentala face ca toate tarile din Europa sa va devina dusmane, si, bomboana de pe coliva, a fi evreu in anul de gratie 2012, se reduce la un singur cuvint : target! In loc sa faceti ceva si sa iesiti din aceasta stare, va complaceti si va ajutati dusmanii sa va „holocaustizeze” din nou, prin metode mult mai rafinate si mai eficiente.

EreticuI 22-03-2012 - 10:22

@ Ierihon: Peter Strauss are o replica in miniseria TV Masada (in distributie figureaza si Peter O`Toole) care se potriveste perfect cu cele spuse de dvs.: „pe ovrei daca vrei sa-i distrugi ii lasi in pace, au ei grija singuri de treaba asta” (citatul este din memorie).

Lupu Ardelean 22-03-2012 - 11:38

@Ereticul, dar de ce nu aplicati principiul propus de Peter Strauss, va e frica ca nu functioneaza?

digital 22-03-2012 - 13:46

ați vrea voi,chătzelușhilor!

Lupu Ardelean 22-03-2012 - 12:16

@Ierihon, Israelul e inconjurat de dusmani la fel cum era cand a fost infiintat. In 1948 , cu chiu cu vai, Israelul a obtinut cateva mitraliere si aruncatoare de mine cu care a facut fatza atacurilor arabe.In 2012 situatia e foarte diferita , dusmanii trebuie sa-si faca socoteala daca pt a obtzine 0.16% din Orientul Mijlociu care apartzine statului Israel , sunt dispusi sa iese la razboi care s-ar putea termina cu 99.84% din OM , cu toate rezervele de petro, in flacari.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 12:27

@Lupu Ardelean… Si tu devii fraier purtand discutii civilizate , bazata pe argumente cu acesti mercenari semidocti aflati in solda arabetilor si a oricaruia care pune paraiul. Este o pierdere inutila, aici autoritatile statului Roman trebuiau sa intervina, dar cardasia este evidenta!

Lupu Ardelean 22-03-2012 - 15:05

Te rog frate Parpanghel, permite-mi sa am si eu putzina distractie pe spatele acestor ratati si retardati…

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 15:38

…Frate Biboldo Lupu Erdely, cum vrei tu sa fie, dar cu aceste animale …sa porti un dialog civilizat este …sado-masochism , s-au autoflagelare, in schimb doresc sa i-ti comunic ca EVREI au 6000 de ani de ISTORIE zbuciumata in spate, si dovada ca YAHVE este SFANTUL DUMNEZEU cel ADAEVARAT este insusi ISTORIA POPORULUI ALES de EL. SLAVIT FIE NUMELE LUI …fratele parpanghel …

Ciu Huhu 22-03-2012 - 17:59

Parpanghel, faptele ovreilor de mii de ani, dovedesc ca-s alesii lui Satana, NU AI LUI DUMNEZEU, au furat si ucis enorm de mult!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 18:11

to ciuhai-hui; se simte o unda de invidie, dar nu te complexa ,in ultimi 2000 de ani santeti pe loc fruntas FIRST la …zzap-zzarap, desigur nu toti romanasii sant hotzi. Cum nici tu nu esti ..semi Doct !

digital 22-03-2012 - 13:44

a-lu-pule,tu ai impresia,în ”scenarita”,ta că totul,e ca pe hârtie?!
se vede că ești un șoarece de birou care n-are nimic în comun cu realitatea…și nici cu războiu
când o să-ți iasă strategia, așa și-n realitate să apari la ”Breaking News” să aflăm și noi!
ești paralel!!!

Lupu Ardelean 22-03-2012 - 15:18

Bai analogule, scenariul meu e bun ca toate celelalte scenarii. Dar nu numai asta…timp de 2000 de ani evreii nu au avut cu ce sa raspunda, numai ei au fost ucisi , spanzurati , arsi, decapitati. Tu nu poti intelege ce exaltare e cand poti sa dai inapoi un shoot extrem de violent in koor, cand poti sa iei cu tine in iad multi de genul tau de criminali…

digital 22-03-2012 - 16:08

mă,individos,eu nu sunt nici exaltat,nici terorist evreu și nici kami-kadze arab,compri?
victimizarea voastră și lamentările ieftine,vă aparțin ,și sunt parte a mentalitații nației voastre,ca apoi să răbufniți și să vă justificați frustrările…de orice natură ar fi ele,economice și sociale în principal,mai puțin politice iar suportul unilateral este violența….kh-kh-at-ule atunci când o să te ridici la nivelul unui analist sadea și nu a unui anal-ist,cum ești acum,mai discutăm,hombre!ok?!

urbos 22-03-2012 - 16:10

Ati fost ucisi si arsi fiind prinsi pe la altii prin casa cu mana bagata inavutu omului. Asa ca, animalule, omenirea n-a facut altceva decat sa se apre de voi si sa traga ea sutul inapoi.
Iar sa-i faci pe altii criminali mai imputitule cand va exhibati ura criminala chiar aici pe forum, e tupeu de ji dan scabros.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 16:20

… A ka-kaT urbos; A-ti ingrozit toata Europa cu hotiile si crimele pe care le comiteti peste tot. Va cunoaste o lume intreaga de hoti, criminali ,ca de mincinosi va merge vestea de 2000 de ani ,de la PIURE PISTA. In rest ,ramane cum ne-am inteles ! R.T. F…

Lupu Ardelean 22-03-2012 - 20:32

Bai analogule, nu trebuie sa-mi spui ce nu esti , ca nu te-am intrebat, dar de la o posta se vede ca esti o javra antisemita , deghizat in analist militar de doua parale.
Ia- l pe Sobru engagee si faceti si voi macar o singura data ceva util in viata , spanzurati-va pe primul stalp din partea dreapta a garei Ploiesti…

digital 22-03-2012 - 20:39

bine,mă,stai jos!
…și se zice””gării…”,că la cât ești de a -lu-pule,nu cred că duci mai mult….

urbos 22-03-2012 - 20:48

Nu-i mai spune animalului cum e cu limba romana. Sobolanii astia nu merita sa vorbeasca limba romana, nu-i de nasu lor, s-o uite! Sa grohaie pe limba lor.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 16:14

…A ka kaT digidementhu; esti la fel si vei avea aceiasi soarta ca si ceilalti criminali instigatori la xenofobie ,rasism si antisemitism. D I X I T

urbos 22-03-2012 - 16:22

Moderatorul ar trebui sa stearga amenintarile acestor dementi, si sa-i blocheze de tot, pana nu se sesizeaza parchetu, ca astea-a amenintari cu moartea.
Astia sint dementii anti-romani, de multe ori in misiune.

tomi 23-03-2012 - 04:13

Domnule „Ierihon” ati prezentat in a doua parte a textului dumneavoastra,deci paragraful doi o situatie a ISRAELULUI exact cum asi fi prezentat-o eu.Vad ca nu m-am inselat in caracterul dumitale,se poate purta dialog cu dumneata la nivel de gentlemeni,nu avem aceleasi principii,vedem diferit lumea dar inteligenta ne aduce la numitor comun,In felul acesta de a purta un dialog constructiv si auzindu-ne unul pe celalalt sint sigur ca nu vom ajunge la stilul de talcioc in care sint obligat a discuta cu acei derbedei,creaturi reduse,oameni ai periferiei societatii romanesti.Ati vazut corect situatia ISRAELULUI in momentul actual si cred ca venind cu exemple si lucruri ce nu le cunoasteti va voi apropia mai mult de imaginea cit mai clara a unei mici parti a lumii insa foarte fierbinte si agitat.
tomi

Ierihon 23-03-2012 - 04:56

Domnule tomi va multumesc calduros pentru frumoasele cuvinte pe care mi le adresati. Sint intru totul de acord cu d-stra ca multi forumisti dornici de comunicare sau de a-si expune pe acest forum opiniile lor, se lovesc, din pacate, de un numar format din aceleasi persoane, care se comporta nepoliticos, folisnd un limbaj deosebit de nociv, provocator si violent. Este deosebit de regretabil ca mai intilnim astfel de specimene in acest moment cind credeam ca omenirea a evoluat prin impactul culturii si a scolii. Sint o persoana care citesc multe forumuri ale presei romanesti, unde, din pacate, mai intilnesti astfel de oameni certati cu bunul simt. Pe undeva este firesc sa existe astfel de „accidente”. Va asigur, stimate domn tomi, ca astfel de persoane nu au nici un fel de impact in mersul lucrurilor, ei neputind a schimbecu nimic realitatea. Pina la urma, bunul simt preveleaza, si aceste persoane, intr-un final, se autoelimina pentru ca lumea ii ocoleste iar ei insisi nu pot trai la nesfirsit cu puroiul in suflet, si se linistesc.

tomi 23-03-2012 - 18:49

Domnule “Ierihon” respectul reciproc este cheia convietuirii popoarelor in lume,si dumneavoastra detineti aceasta cheie.
In situatia noastra nu este nevoie de legaturi noi,avem aceeasi origine,aceeasi cultura,aceeasi mentalitate. M-am nascut in ROMANIA,scoala,facultatea am facut-o la Timisoara,am fost repartizat acasa,la ARAD,unde am lucrat la un institut de proiectari ce se numea pe atunci CCSITAC- Bucuresti,filiala ARAD.Am toti prietenii in Romania cu care tin legatura permanenta,si-i vizitez anual cind vin in tara.Am plecat din tara inaite de revolutie,in perioada in care se parea ca dictatura va continua inca o suta de ani,si eram convins ca nu se va intimpla nimic bun,iar gura mea era cam mare,si fiind si membru de partid,cu armata facuta la Tirgoviste la unitatea de luptatori ai securitatii aveam toate sansele sa ajung la inchisorile lui Ceausescu deci am preferat parasirea tarii ca alternativa mai sanatoasa.
tomi

Ciu Huhu 22-03-2012 - 10:41

Alah is greater and stronger than the jews, He will make the jews desapear FOREVER because they are the greatest thieves an murderers of the Univers!!!!!!!!!!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 12:13

…Aka ka T urbos scrie mai nou articolele postate de cel mai analfabet blogeras nimeni altul decat ciu-fuiu, asta nici in lba. rromanna nu stie,dar in inngliss.Deh se compecteaza ciumetii, paraiu mai vine de la arabetzi via Chisinau. Desigur nu se poate face o caracterizare in general, si cum nici toti roamani nu sant hoti, nici toti arabi nu sant criminali si teroristi. Dar Majoritatea, ca ceilalti nu se exprima.دورك في الاستفادة من النعم من 72 من الحور العين، ومن ثم يمارس الجنس مع لرؤية

Ciu Huhu 22-03-2012 - 17:38

Du arhsloch Parpanghel, wir die menchen diser Welt sind miliarden un mussen wir nicht tun was die Juden tun, ein Jude schreibt merhrere Kommentaren unter viele namen!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 17:51

Alles in ORNDUNG! Kuss mein toches ,du saise !

Ciu Huhu 22-03-2012 - 18:02

Mergi la scoala analfabetule!

destin 22-03-2012 - 14:27

Bine ca a crapat si sa crape toti ca el si cei ce solidarizeaza cu ei.
Lumea e la marginea PRAPASTIEI!!!!!!!
Ovrei,n-o vrei,paranoia primeaza….teoria lui Malthus devine
o pura realitate!

digital 22-03-2012 - 14:32

când o să crapi și tu?!
îmi pare rău că n-o să mai fii să ne anunți!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 14:51

Te anunt Io ca : VEI CRAPA A ka-kaT dementhule+Du und deine Leute verzweifelt …alles Du und deine Leute verzweifeltDiese primitiven Tiere zu verstehen…

Ciu Huhu 22-03-2012 - 17:30

Zur Holle fahren Du stinkendes Arshloch!

urbos 22-03-2012 - 16:27

Dar vezi cum tac unii ca Neacsu, desi javrele anti-romanesti ajung la atacuri explicite impotriva romanilor si Romaniei? Si tot el scrie articole despre „ce facem nenicule, stam ca prostii?”. Se baga in schimbcu alte nickuri ca sa ma poata injura pe mine de exemplu.
Forumu duhneste de javre mosadiste antiromanesti si astia se caca in pantaloni.

digital 22-03-2012 - 16:55

citește ce scrie neacșu la hari,ai să mori urgent!

urbos 22-03-2012 - 17:02

Hahahaha! Exact.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-03-2012 - 17:47

Nu te mai plange, IO- प्रिंस Parpanghel Carpathians te apreciez doar, evident la justa ta valoare, si nu te confund in nici un caz cu POPORUL ROMAN din care si chiar IO- प्रिंस Parpanghel Carpathians fac parte ! Si daca ai stii de cate ori Z.V te protejeaza, nu i-ai mai spurca atat, dar macar dai dovada valorii tale . Ramane cum …ne-am inteles pe mai departe ……Turbos…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult