Acasa InternationalExterne The Telegraph vorbeste despre capitala Romaniei, Budapesta

The Telegraph vorbeste despre capitala Romaniei, Budapesta

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Un articol publicat joi, in pagina electronica a publicatiei The Telegraph, intitulat “Viata la periferie”, descrie viata a patru familii care traiesc la marginea capitalei Romaniei, Budapesta.

Ken Grant, autorul articolului, descrie insa conditiile mizere in care traiesc aceste familii de “cocalari”, la marginea Bucurestiului, in apropiere de Calea Vacaresti. Reportajul contine si o serie de fotografii ale cocalarilor, realizate de Alfredo DAmato in iarna anului 2003. Potrivit publicatiei britanice, “fotografiile premiate ale lui Alfredo DAmato prezinta patru familii care isi duc traiul la periferia Budapestei”..

0 comentariu

Nellu 02-04-2010 - 06:18

Piata serviciilor medicale private din Romania va creste cu 13 la suta, in 2010

Piata serviciilor medicale private din Romania este una dintre pietele cu cea mai rapida dezvoltare din Europa Centrala si de Est, conform unui studiu publicat joi de Companiesandmarkets.com.

Acest sector a avansat puternic in ultimii ani pe fondul cresterii puterii de cumparare a romanilor, iar deficientele de calitate din sectorul public de sanatate au reprezentat, de asemenea, un motor al cresterii sectorului privat.

Pe de alta parte, lipsa unor sisteme garantate de servicii medicale, precum si posibilitatile limitate de concurenta intre sectorul public si privat, reprezinta principalele bariere pentru cresterea pietei, sustine studiul.

Acesta estimeaza ca, in 2010, piata serviciilor medicale private din Romania se va dezvolta cu aproximativ 13 la suta, la 73 de milioane de lire sterline (336,53 de milioane de lei).

In acelasi timp, piata abonamentelor medicale ar putea stagna, din cauza reducerii numarului de angajati ai companiilor, cu toate ca piata asigurarilor de sanatate este asteptata sa se dezvolte relativ rapid, datorita cresterii numarului de persoane care opteaza pentru sistemul privat, dezamagiti de deteriorarea calitatii sistemului public de sanatate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult