Acasa InternationalExterne Timosenko trebuie sa-si accepte infrangerea

Timosenko trebuie sa-si accepte infrangerea

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Dupa numararea a 98,7 % din voturi, diferenta dintre Viktor Ianukovici si contracandidatul sau, Iulia Timosenko, a ajuns la 2,86 % in favoarea primului candidat, informeaza Interfax- Ucraina.


 

Potrivit aceleiasi surse, peste 60 % din ucrainenii aflati in afara granitelor au votat cu Iulia Timosenko. O purtatoare de cuvant a actualului premier a anuntat ca aceasta si-a amanat pentru ziua de marti, 9 februarie, conferinta de presa prevazuta initial pentru ziua de luni. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce misiunea de observatori internationali, condusa de Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), a precizat ca scrutinul din Ucraina s-a desfasurat “in mod profesionist, transparent si onest”, deschizand calea catre un transfer “pasnic” de putere. “Este timpul, acum, pentru liderii politici ai tarii sa asculte verdictul poporului si sa faca astfel incat transferul de putere sa fie pasnic si constructiv”, a declarat presedintele Adunarii Parlamentare a OSCE, Joao Soares, citat de Agerpres. Numararea tuturor buletinelor de vot se va incheia marti seara, deoarece, conform declaratiei unui reprezentant al CEC, institutia nu a primit inca datele electronice de la birourile de vot din Crimeea si regiunea Lugansk.

0 comentariu

Huhu 24-03-2010 - 19:47

Citi ani are baba?

In cei 12 000$ intra si pretul bietelor de avion pentru ”expeditia” asta?

hatru 25-03-2010 - 03:28

Unde este cunoscuta, cunoscuta exploratoare?La ea in bloc, in famile? Specificati va rog. Parerea mea e ca e mai mult ramolita decat cunoscuta dar, ma rog, fiecare cu parerea lui.

Nedeshteptatu 25-03-2010 - 07:59

Iolanda, de ce nu ai pus toate intrebarile?adica si alea mele d-nei U.M.?

Se grabea cumva?

Astept raspuns!

Nedeshteptatu 26-03-2010 - 10:17

Pentru??!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult