Acasa InternationalExterne Tony Blair: Berlusconi nu e niciodată plictisitor

Tony Blair: Berlusconi nu e niciodată plictisitor

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Şeful Guvernului italian, Silvio Berlusconi, este un “prieten bun” al Marii Britanii, care nu a fost “niciodată plictisitor” la reuniunile internaţionale, a declarat, duminică seară, fostul prim-ministru britanic, la o emisiune a postului public italian de televiziune.

“Sunt două lucruri de spus în legătură cu Berlusconi: primul este faptul că, atunci când eu eram prim-ministru şi el preşedinte de Consiliu, el a fost un bun prieten al ţării mele şi când s-a angajat să facă ceva pentru noi, s-a ţinut de cuvânt”, a spus el, pentru postul italian Rai, informează Mediafax. “Al doilea lucru, pe care nu ar trebui să îl spun în calitate de om politic (…), este că politica poate fi foarte plictisitoare: reuniunile, discursurile şi câteodată politicile pot deveni plictisitoare. Se poate spune orice despre Silvio, dar el nu a fost niciodată plictisitor”, a apreciat Blair. “Să spunem că el a provocat amuzament la reuniunile noastre”, a spus el, zâmbind. Silvio Berlusconi este cunoscut pentru plăcerea cu care face glume în orice circumstanţă, chiar şi la summit-urile internaţionale, inclusiv “punând coarne” colegilor săi, şefi de state sau de Guverne, la tradiţionalele fotografii de grup.

0 comentariu

Bir 22-04-2010 - 09:06

Buna Ziua

Este foarte important sa punem atentia pe acesta tema. In treditie indian, pamant se cheama Mama Pamant. Fiind ca ea ne da tot ce trebuie(mai mult detalii http://www.sahajayoga.ro). Numai ca noi ca copii obraznicii, le murdarim, taim paduri, punem dinamita si acum bombe atomice si chimice.
Tot ce este exterior corpului nostru este controlate de acesta mama pamant. Trebuie sa-l tinem curat si le respectam.
Daca doriti va directionez catre un metode de meditatie prin care chiar puteti simititi vibratii bune de la mama pamant ( unde este pastrat curat) si vitratii cald/rele unde am poluat pamant.
Acesta metode , meditatie sahaja yoga a fost chiar inceput 1970 ( la fel ca ziua pamantului) de catre doamna Shri Mataji (nascut in 1923 intar un familie Cristian si stie tot despre toate religie, medicina, corp fizic si emotional a umanitatea.)
Prin acesta meditatie, noi ne purificam insusi corp subtile/corp din interior si prin ziua pamantului noi purificam imprejurul corpului. Ambele sunt cel mai importante.
Ma scuzati pentru greseli in gramatica.
Numai bine.
Details: http://www.sahajayoga.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS