Acasa InternationalExterne Toronto: Atac armat, un mort şi şapte răniţi

Toronto: Atac armat, un mort şi şapte răniţi

scris de A.B.
10 afisari

Un bărbat a deschis focul sâmbătă seara într-un centru comercial din Toronto, omorând un tânăr de 25 de ani şi rănind alte şapte persoane. 

toronto

foto: ziarelive.ro

„Natura rănilor bărbatului decedat pare să indice că el a fost ţinta unui atac premeditat, dar ceilalţi erau trecători nevinovaţi”,  a anunţat comandantul poliţiei din oraşul canadian Toronto, Bill Blair. Poliţia are deja câteva descrieri ale atacatorului, care a fost văzut în timp ce fugea, dar încearcă să le confirme înainte de a le da publicităţii, a adăugat acesta. Atacul s-a produs în cursul serii în zona de restaurante a centrului comercial Eaton, unde se aflau sute de persoane. Dintre cei şapte răniţi, şase au fost transportaţi la spitale din apropiere, unii având răni grave. Un băiat de 13 ani figurează printre ei. O femeie însărcinată, care nu a fost atinsă de gloanţe, a fost împinsă şi trântită de mulţimea cuprinsă de panică. Comandantul poliţiei a calificat incidentul drept „revoltător” şi a lansat un apel către martori să ofere informaţii despre suspect.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult