Acasa InternationalExterne Tragedia MH17. Primă victimă a fost identificată

Tragedia MH17. Primă victimă a fost identificată

scris de C.P.
2 afisari

O primă victimă a catastrofei aeriene ce a făcut 298 de morți în estul Ucrainei a fost identificată sâmbătă în Olanda de o echipă de experți medico-legali, a anunțat Ministerul olandez al Justiției.

„Astăzi, o primă victimă a catastrofei zborului MH17 a fost identificată”, a declarat ministerul într-un comunicat citat de Agerpres. „Este vorba despre o persoană având cetățenia olandeză”, a precizat el.  Nu a fost precizată identitatea ei. „Familia și primarul locului de reședință a persoanei decedate au fost informați”, a adăugat aceeași sursă, subliniind că procesul de identificare a corpurilor ar putea dura luni de zile.

Un Boeing 777 al Malaysia Airlines a fost doborât de o rachetă în estul Ucrainei cu 298 de persoane la bord, dintre care 193 de olandezi. O serie de elemente au condus Kievul și pe occidentali să arate cu degetul spre rebelii proruși.

Dar multe corpuri sunt încă la locul prăbușirii, unde munca anchetatorilor internaționali este complicată de luptele dintre loialiști și separatiști care se intensifică în regiune în pofida unui armistițiu fragil în imediata apropiere a sitului.

3 comentarii

BULA 27-07-2014 - 10:58

Rusii zic ca avionul a fost doborat de ucrainieni in timpul unor exercitii de tragere cu rachete. Dar tot ei povesteau ca avionul a fost deviat intentionat de la traiectorie, sa treaca peste zona rusofonilor, prin bruierea echipamentului GPS. Asa ca e posibil ca doborarea avionului sa fi fost intentionata, ca sa dea vina pe rusofoni si pe Rusia, sa pregateasca opinia publica pentru declansarea razboiului mondial contra Rusiei.

digital 27-07-2014 - 14:30

porcălăii de ukraineeni, ”sfătuiți” de consilierii occidentali și-au transformat țara deja într-o cocină și sunt mai ruși decât rușii!

Titircă Inimăbună 28-07-2014 - 03:59

Hrshima ca Hrshima , dar sa vedeti Mskva!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult