Acasa InternationalExterne Traian Basescu, insotit de o delegatie numeroasa la Chisinau

Traian Basescu, insotit de o delegatie numeroasa la Chisinau

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Delegatia cu care presedintele Traian Basescu va merge la Chisinau, in perioada 27-28 ianuarie, este una foarte numeroasa, scrie Unimedia.md, citand surse din cadrul presedintiei R.Moldova.

 

 

 

 
Astfel, acesta va fi insotit de Vasile Blaga, Ministrul Administratiei si Internelor, Adriean Videanu, Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Teodor Baconschi, Ministrul Afacerilor Externe, Radu Berceanu, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Catalin Predoiu, Ministrul Justitiei, Eugen Tomac, Secretar de stat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Viorel-Riceard Badea, senator, Tudor Pantiru, deputat, Constantin Simirad, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Programul vizitei lui Traian Basescu la Chisinau include o intrevedere tet-a-tet cu presedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu, o sedinta comuna a delegatiilor din partea Republicii Moldova si din partea Romaniei, ceremonia de decorare a Presedintelui Traian Basescu cu Ordinul Republicii de catre Presedintele interimar Mihai Ghimpu, depuneri de flori la Monumentul lui Stefan cel Mare si la mormintele poetilor Grigore Vieru, Ion Vatamanu, a interpretilor Ion si Doina Aldea-Teodorovici, a oamenilor politici Anton Crihan, Gheorghe Ghimpu, Nicolae Costin.

Presedintele Romaniei va avea intrevederi cu premierul Vladimir Filat, cu primarul general al municipiului Chisinau Dorin Chirtoaca, cu liderii si reprezentantii fractiunilor parlamentare – Maria Postoico, Mihai Godea, Ion Hadarca, Dumitru Diacov, Vasile Balan si cu liderii Aliantei pentru Integrare Europeana – Mihai Ghimpu, Vladimir Filat, Marian Lupu, Serafim Urechean.

Pe 28 ianuarie, in a doua zi a vizitei oficiale, Presedintele Romaniei Traian Basescu, insotit de catre Presedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu va participa la ceremonia depunerii coroanelor de flori la „Parcela de Onoare Romaneasca” de la cimitirul din satul Cania, raionul Cantemir si la „Cimitirul de Onoare Romanesc” din localitatea tiganca, raionul Cantemir. Ulterior, Presedintele Mihai Ghimpu si Presedintele Traian Basescu se vor deplasa la Cahul. Potrivit agendei, vor rosti alocutiuni in fata studentilor si profesorilor Universitatii de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” si vor vizita sediul viitorului Consulat al Romaniei din Cahul.

0 comentariu

sorge 22-03-2010 - 19:31

Ei 2 au fost tintele !
Importanta acestor 2 unitati, vis a vis de
oamenii pusi de Iliescu in fruntea MAN .
Oricare dintre aceste 2 unitati in frunte cu sefii lor directi ,erau in stare sa dea peste cap tot planul diversionistilor .
Ii stiau personal pe toti filorusii din armata romana .
Daca nu primeau ordine contradictorii ,cele 2 unitati erau in stare sa rezolve toate problemele legate de armata si nu numai .

Hannibal 24-03-2010 - 08:13

Mai SORGE mai, nu te lasa fentat de papagalul asta de securist. Doar stii ca este specialist in DIVERSIUNE, ai uitat? Pisica soareci mananca. Asta stie cel mai bine, sa bage fitile in favoarea lui.

Daca erau ei asa de destepti, Trosca si cu pungasul asta, de ce nu au actionat sa-i fi lichidat pe toti pucistii in noaptea de 21 decembrie?
Ca doar stiau cine sunt complotistii URSSului si nu mai era cu pardon sau cu „oare ce-o sa spuna rusii ?”

Vreme si libertate de miscare mai aveau berechet, cand mai umbla armata „eroului” Milea cu tancul peste demonstranti pe la Inter.

Poate vrei sa spui ca TARATURA ASTA L-O FI OMORAT SI PE TROSCA (pe langa altii) din ordinul lui Militaru care l-a cumparat pe jegodel asta deja inainte de puci. Iar acum se vaita fitilistul ca-i victima.
Militaru-i mort, da-n el ca tot nu-l doare 🙂

Cum n-a fost picior de terorist? Dar gramada aceea de „turisti” RUSI, ce-i cu ea?
Asa le intorc astia prin anchete ca „sa iese bine”, nu-i asa?
Ca si asa-i plauzibil, cum spun eu. La caracterul lor infect, te-ar mira asa ceva?
De aia ajuns lepadatura asta la SPP, ca nu-l suferea Ion Iliescu & Co.
Si Gh-Dej a pastrat la paza palatului oamenii regelui, … cam asa suna.

NormanFinkel5 02-04-2010 - 14:09

Iaca scartz un rahat de securist era-era sa fie impuscat de altzi rahatzi ca si el, dar care rahatzi lucrau ptr rusi.

Bah imputziciunilor, data viitoare cand mai punetzi de-o revolutzie kaghebista, spunetzi bah populatziei civile sa stea dreaku-n case si omoratzi-va intre voi, baga-v-as in originile voastre sanatoase de SECURISTI.

Nu uitatzi sa datzi LIVE la TV, ca sa ne mai distram si noi …
Una revolutzki da Pasti era acum fain, ca de Craciun avuram deja…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult