Trei teroristi implicati in atacurile teroriste de la Moscova au fost ucisi | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Trei teroristi implicati in atacurile teroriste de la Moscova au fost ucisi

Trei teroristi implicati in atacurile teroriste de la Moscova au fost ucisi

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

.Trei membri ai gruparii teroriste implicate in atentatele de la metroul din Moscova din 29 martie au fost ucisi, a anuntat joi directorul FSB, Alexandr Bortnikov. „Au fost gasiti trei membri ai unei grupari teroriste, printre care erau persoane care au condus teroristele-sinucigase la Moscova, iar pe una dintre ele, chiar la locul atentatului. Din pacate, nu am putut sa-i prindem in viata, pentru ca au opus rezistenta armata si au fost ucisi”, a declarat joi Bortnikov presedintelui Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, relateaza RIA Novosti.


De asemenea, directorul FSB a declarat ca toate persoanele implicate in exploziile de la metroul moscovit au fost identificate. „Sunt identificati toti membrii gruparii implicati in atacul de la metrou: atat executantii, cat si organizatorii”, i-a raportat Bortnikov presedintelui Federatiei Ruse.

Atacurile teroriste de la statiile de metrou „Lubyanka” si „Parcul de cultura” s-au petrecut pe 29 martie, la ora de varf, la un interval de 45 de minute. In rezultatul exploziilor, 40 de oameni au murit si 160 au fost ranite.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 06-04-2010 - 10:22

Pe ce bani ,majestati-le VOASTRE,pe cei 30 de milioane de ieuroy,plus altele.Dintr-o ROMANIE saracita si infometata, in care a-ti venit sa ne ridicati… ay madre de putane!

Ioan 06-04-2010 - 13:51

De ce nu-ti vezi tu,stimabile, de treaba daca n-ai habar?! Ca esti agramat, poate se mai iarta- in fond, sunt multi ca tine!-dar ca simti nevoia sa ne impartasesti lipsa de cultura si urmele dezgustatoare ale spoielii de educatie comunista, asta e de neiertat.
Adevarul e ca daca taceai, ne induceai in eroare, pe cand asa…!

hatru 07-04-2010 - 12:24

Dar nu mai tine minte nici ce s-a-ntamplat, nici c-a fost acolo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult