Acasa InternationalExterne Trei teroristi implicati in atacurile teroriste de la Moscova au fost ucisi

Trei teroristi implicati in atacurile teroriste de la Moscova au fost ucisi

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

.Trei membri ai gruparii teroriste implicate in atentatele de la metroul din Moscova din 29 martie au fost ucisi, a anuntat joi directorul FSB, Alexandr Bortnikov. „Au fost gasiti trei membri ai unei grupari teroriste, printre care erau persoane care au condus teroristele-sinucigase la Moscova, iar pe una dintre ele, chiar la locul atentatului. Din pacate, nu am putut sa-i prindem in viata, pentru ca au opus rezistenta armata si au fost ucisi”, a declarat joi Bortnikov presedintelui Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, relateaza RIA Novosti.


De asemenea, directorul FSB a declarat ca toate persoanele implicate in exploziile de la metroul moscovit au fost identificate. „Sunt identificati toti membrii gruparii implicati in atacul de la metrou: atat executantii, cat si organizatorii”, i-a raportat Bortnikov presedintelui Federatiei Ruse.

Atacurile teroriste de la statiile de metrou „Lubyanka” si „Parcul de cultura” s-au petrecut pe 29 martie, la ora de varf, la un interval de 45 de minute. In rezultatul exploziilor, 40 de oameni au murit si 160 au fost ranite.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 06-04-2010 - 10:22

Pe ce bani ,majestati-le VOASTRE,pe cei 30 de milioane de ieuroy,plus altele.Dintr-o ROMANIE saracita si infometata, in care a-ti venit sa ne ridicati… ay madre de putane!

Ioan 06-04-2010 - 13:51

De ce nu-ti vezi tu,stimabile, de treaba daca n-ai habar?! Ca esti agramat, poate se mai iarta- in fond, sunt multi ca tine!-dar ca simti nevoia sa ne impartasesti lipsa de cultura si urmele dezgustatoare ale spoielii de educatie comunista, asta e de neiertat.
Adevarul e ca daca taceai, ne induceai in eroare, pe cand asa…!

hatru 07-04-2010 - 12:24

Dar nu mai tine minte nici ce s-a-ntamplat, nici c-a fost acolo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult