Acasa InternationalExterne Trump, scos de pe scenă de bodyguarzi

Trump, scos de pe scenă de bodyguarzi

scris de C.S.
11 afisari

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a fost scos de urgență de pe scenă de doi bodyguarzi sâmbătă seara, în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada, transmit agențiile internaționale de presă și posturile de televiziune CNN și BBC.

trump scos de pe scenaDouă gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri și l-au dus rapid în culise, în timp ce alți agenți au sărit pe un bărbat din primul rând al publicului. Acesta a fost ulterior îndepărtat sub escorta poliției, cu mâinile la spate.

Trump a revenit pe scenă după câteva minute și și-a continuat discursul, în uralele mulțimii. „Nu vom fi opriți niciodată”, a spus el. „Nimeni n-a spus că va fi ușor. Vreau să mulțumesc Secret Service„.

Într-un comunicat publicat imediat după incident, și stafful său de campanie a mulțumit Secret Service (serviciul care răspunde și de securitatea președintelui SUA și care asigură protecția candidaților la președinție) și forțelor de ordine ale orașului Reno și ale statului Nevada pentru „reacția rapidă și profesionistă”, precum și „miilor de oameni prezenți, pentru susținerea incredibilă”.

Un comunicat al Secret Service afirmă că incidentul a fost declanșat de un individ neidentificat din public, aflat chiar în fața scenei, care la un moment dat a strigat „Armă!”. El a fost imobilizat imediat de agenții serviciului și de polițiști din Reno. Secret Service și poliția anchetează incidentul, deși nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului sau în imediata apropiere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult