Acasa InternationalExterne Turcia a acuzat Israelul că i-a furat dronele

Turcia a acuzat Israelul că i-a furat dronele

scris de M.A.
709 Afisari

Nu le-au mai returnat dronele. Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat Israelul de lipsă de „corectitudine” în acordurile bilaterale din domeniul apărării, informează AP.

Heron Drona

Turcia a acuzat Israelul că i-a furat dronele

Israelul nu a dat dovadă de corectitudine în ceea ce priveşte acordurile bilaterale în materie de industrie a apărării„, a afirmat Recep Tayyip Erdogan, citat de agenţia turcă Anadolu, preluată de Moldpres.

Şeful guvernului turc a afirmat că Israelul nu a returnat drone pe care Turcia le-a cumpărat şi le-a trimis înapoi pentru întreţinere.

Recep Tayyip Erdogan a afirmat că ar putea urma şi alte sancţiuni împotriva Israelului, după ce, săptămâna trecută, Turcia a expulzat diplomaţi israelieni şi a întrerupt relaţiile militare cu Israelul.

8 comentarii

Ereticul 08-09-2011 - 13:44

Incorectitudinea ovreilor nu ar trebui sa mire pe nimeni. Mai devreme sau mai tarziu toti cei care fac afaceri cu escrocii planetari botezati cu briciul au parte de surprize neplacute. Nu vad de ce credea Turcia ca in cazul lor s-ar face exceptie.

ParpanghEL- EreTicule-Edy-othule 08-09-2011 - 14:07

De fapt muciulmani nici nu mai au nevoie de dronele respective! Fratele Bashar le-a promis niste dromaderi ,cu mult mai eficienti in masurile pacifiste facute de armia turceasca impotriva kurzilor, ca armeni momentan nu sant la numar suficienti pt. un nou genocid. Fratele Bashar ,doar pt. moment are o mica dezorientare turistica, nu stie exact calea spre vreo Burkina -Fasso, dar se rezolva impreuna cu varutzu AHMAduin JADul unde niste homalai de ai tai au fost expusi la soare pt. uscare. Edy, si ar mai fi ceva la bazarul central s-au in fanarul de acum cunoscut poate mai gaseste niste drone balkanice.

Ereticul 08-09-2011 - 14:45

Escrocheria ovreiasca e inrudita cu hotia tiganeasca. Nimic mai normal ca un tigan „manglitor” (Parpanghel) sa sara in apararea verilor escroci si perciunati. Ca doar de la ei au invatat placa cu drepturile minoritatilor si victimizarea pe teme istorice, traduse in fapt prin bani obtinuti fara munca …

roy 08-09-2011 - 14:03

Declaratia lui Erdogan a fost facuta pentru gunoaiele care sunt gata sa-i creada.

Dronele se afla in maintenance si vor fi transmise Turciei, conform timpilor de executie stabiliti de comun acord cu armata turca. Asa a spus compania care se ocupa de drone.

Daca turcii cred ca au dreptate si la inventzia asta noua a lui Erdogan, pot sa dea compania in judecata. Insa ei probabil ca stiu ca vor pierde exact cum au pierdut si cu raportul Palmer.

ParpanghEL- Manglitor ZICI mon Edyoth 08-09-2011 - 15:02

Daca da cu jula unu ca mini este Parpanghel, Corcodel s-au cum doresti, Dar daca mangleala e pe plan national ,cum e ma’h , cum se numeste!?! TZIGANIA DA!

Ciu Huhu 10-09-2011 - 14:13

Turci-s timpiti ca fac afaceri cu evreii, cel mai mare hot din Istoria omenirii e evreul Bernard Madoff care a furat multe MILIARDE de dolari.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult