Acasa InternationalExterne Turcia ar anexa Ciprul de Nord

Turcia ar anexa Ciprul de Nord

scris de M.A.
2 afisari

Turcia nu exclude în totalitate anexarea Ciprului de Nord, a declarat ministrul turc pentru afaceri europene Egemen Bagis.

cipruÎntr-un interviu acordat publicaţiei Kibris, principalul cotidian cipriot turc, acesta a accentuat că ţara sa este pregătită pentru orice variantă a evoluţiei evenimentelor în insulă, transmite Moldpres. „Suntem gata de orice, de la unificarea Ciprului după ajungerea la un acord între comunităţile turcă şi greacă din insulă, iar în cazul în care nu se va putea ajunge la un astfel de acord, până la crearea a două state independente sau anexarea Ciprului de Nord de către Turcia„, a afirmat Egemen Bagis, în interviu. Toate cărţile sunt pe masă, a adăugat el.

Turcia „va susţine orice formulă găsită de cei doi lideri, dacă vor reuşi să obţină acordul ambelor comunităţi”, a mai spus reprezentantul Ankarei, afirmând că autorităţile turce vor sprijini atât integrarea, cât şi separarea, scopul ei principal fiind menţinerea egalităţii comunitare în insulă.

2 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 07-03-2012 - 00:37

Buna ,sursa asta de informatii Moldpres dl. Batca ! Si absolut nealiniata la influenta moslimului…

tomi 07-03-2012 - 01:03

Dupa ultimele informatii se pare ca istoria noului imperiu islamic al Turciei se apropie de sfirsit.Domnul prea sfint in ale coranului, Erdogan are cancer in faza finala,de intestine ,si visul sau de a fi noul sultan se duce dracului, odata cu el.Tot scandalul si criza provocata de el personal cu Israelul in scopul popularitatii lui in lumea araba a fost inutila. Relatiile care au fost deosebit de bune intre Turcia si Israel in domeniile militare si turistice, nu meritau a fi sacrificate de un dement care se vedea deja conducatorul lumii islamice. Alah i-a dat ce merita….
tomi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult