Acasa InternationalExterne Turcia: Atacuri cu bombă la Istanbul

Turcia: Atacuri cu bombă la Istanbul

scris de Stefan Galai
8 afisari

Explozii în cartierul Umraniye din partea europeană a oraşului Istanbul.

Foto: habermonitor.com

Patru dispozitive artizanale au explodat marţi în acest cartier din Istanbul, transmite AFP, preluând o ştire a agenţiei Anadolu, informează Agerpres. Exploziile nu au provocat victime.

Unul dintre dispozitive a fost aruncat pe balconul unei filiale a Partidului Justiţiei şi Dezvoltării (AKP), de guvernământ. Explozia acestui dispozitiv a spart geamurile sediului şi ale clădirilor aflate în apropierea acestuia.

Mai multe automobile au fost avariate de explozii. Atacurile nu au fost revendicate.

Atentatele sunt relativ frecvente la Istanbul şi Ankara, fiind comise de mişcări kurde sau islamiste.

3 comentarii

tomi 03-04-2012 - 22:13

Inteligent articol.In ţara cu cel mai murdar guvern islamist,stat care tinde să preia conducerea lumii islamice este tulburată de explozii provocate de islamişti.Oare ce interes ar avea,să doboare regimul islamist al lui Erdogan, ca să ajunga la putere un guvern laic moderat antiislamist şi modern ca apoi să reânceapă lupta pentru revenirea paridului islamist actual la putere.Logica de fier.= S.G. lasă-te de analize politice mai trebuie să creşti şi să mai cunoşti ce se întâmplă in lume,de unde bate vântul de răsărit.

digital 03-04-2012 - 22:16

zise,tomi-anal-istul!

briel 03-04-2012 - 22:25

Ai venit de undeva foarte avantat si cam capsat … Articolul este pur informativ si ni se prezinta ca s-a intamplat cutare lucru in cutare loc. Nu are nici un fir de analiza.
Sa nu vedem dusmani unde nu sunt.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult