Acasa InternationalExterne Ucigasul din Anglia, suparat pe familie

Ucigasul din Anglia, suparat pe familie

scris de Ziua Veche
3 afisari

Investigatorii britanici au aflat ca taximetristul care a ucis 12 persoane in Marea Britanie a recurs la acest gest extrem din cauza unor neintelegeri cu familia sa, transmite BBC. Derrick Bird, in varsta de 52 de ani, s-a sinucis dupa ce a ucis 12 si a ranit alti 11 oameni in tragand la intamplare in timp ce conducea pe strazile din Whitehaven. Anchetatorii britanici au inceput cea mai mare investigatie din istoria politiei insulare, avand de analizat 30 de locatii si de audiat peste 1400 de martori. Se pare ca Derick Bird a fost implicat intr-o disputa familiala asupra unui testament, printre cei ucisi de taximetristi numarandu-se si un avocat, Kevin Commons. In acest moment politia britanica urmareste doua piste de investigatie: prima se refera la neintelegeri familiale, a doua la o eventuala cearta cu colegii din firma de taximetrie, pe care Bird i-ar fi acuzat ca l-au lasat fara munca. Un prieten al lui Bird a declarat pentru presa ca in seara dinaintea masacrului, taximetristul l-a sunat si i-a spus ca nu il va mai vedea niciodata.

0 comentariu

Huhu 07-04-2010 - 18:38

SINGURA SOLUTIE E O NOUA REVOLUTIE IN ROMANIA!!!!!

zeitgeist 07-04-2010 - 22:41

SI LA NOOOI!!!!!!!!!!

gemenaru 08-04-2010 - 07:06


#1 Asta ne trebuie in Romania, O NOUA REVOLUTIE!!!! — Huhu Ciu „

Si un WC-u in curtea dumitale ca sa vomiti in el aberatiile……
Si asa suntem de rahat,ne trebue si mai mult rahat….

crista 09-04-2010 - 10:33

si dupa tine ce ar trebui sa facem ?sa stam si ,avind in vedere ca oricum ne-a trecut pina peste cap sa il inghitim linistiti…si ceea ce e si mai iritant e ca mai marii zilei ies si ne baga in cap ca e o delicatesa!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS