Acasa InternationalExterne Ucraina: Aeroportul din Donețk se închide până la 30 iunie

Ucraina: Aeroportul din Donețk se închide până la 30 iunie

scris de C.S.
3 afisari

Aeroportul internațional din Donețk, în estul Ucrainei, va rămâne închis până la sfârșitul acestei luni din cauza conflictului armat din regiune, a anunțat miercuri serviciul de presă al aeroportului.

Aeroportul din Donețk, închis până la 30 iunie.

„Aeroportul din Donețk va rămâne închis până la 30 iunie ca urmare a deciziei luate de Serviciul ucrainean al Aviației” din motive de securitate, a indicat sursa menționată.

Închis la sfârșitul lunii mai, în urma unor confruntări între forțele guvernamentale și separatiștii proruși, aeroportul urma să fie deschis la 6 iunie, amintește RIA Novosti.

Serviciul de presă al aeroportului a precizat că zborurile vor fi reluate în momentul când situația în regiune se va normaliza și când autoritățile din domeniul aviației ucrainene vor putea garanta respectarea normelor internaționale de securitate.

1 comentariu

CONGO 04-06-2014 - 19:32

Ati vazut cum p mana de locuitori rusi pot sa paralizeze, cotropeasca si deci sa nenoroceasca o tara?

DECI, AFARA CU RUSII DIN ROMANIA!

Mai intai trebuie data o lege: dubla cetatenie ruso-romana este interzisa si ilegala si se predepseste cu inchisoare 10-15 ani. Locuitorii mai tembeli, care se gasesc in aceasta situatie trebuie sa renunte la una din ele.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult