Acasa InternationalExterne Ucraina: alegeri cu crima si topless

Ucraina: alegeri cu crima si topless

scris de Ziua Veche
2 afisari

Exit-poll-urile de duminica seara il dadeau castigator pe Viktor Ianukovici cu 48% din voturile ucrainienilor. Contracandidata sa la presedintie, Iulia Timosenko, ar fi obtinut 45% din voturi, conform celor trei sondaje facute publice. Rezultatul strans risca sa arunce Ucraina in haos, deoarece Iulia Timosenko a avertizat ca intentioneaza sa organizeze manifestatii de protest in cazul in care alegerile vor fi fraudate. Cetatenii Ucrainei au votat ieri in cel de-al doilea tur al algerilor prezidentiale avand de ales intre Iulia Timosenko si Viktor Ianukovici. Cu o economie sugrumata de platile enorme pentru gazele naturale facute Rusiei si cu transele de imprumut de la FMI amanate, Ucraina incearca sa-si gaseasca stabilitatea politica dupa o campanie electorala extrem de incinsa. Pana la orele 18:00 iesisera la vot 60% dintre cetatenii Ucrainei.Acuze de crima

 

Seful de campanie al actualului premier din Ucraina a declarat ca suporterii lui Ianukovici l-ar fi omorat pe unul din simpatizantii Iuliei Timosenko, care supraveghea desfasurarea scrutinului la o sectie de votare din localitatea Ivano – Frankivsk. La scurt timp, purtatorul de cuvant al liderului Partidului Regiunilor a precizat ca nu vrea sa comenteze acuzatia. Politia din localitate a confirmat decesul persoanei, dar a subliniat ca nu au fost inca stabilite cauzele mortii. In acelasi timp, staff-ul Iuliei Timosenko a depus mai sesizari la Comisia Electorala Centrala (CEC) de la Kiev, in care sustine ca sustinatorii lui Ianukovici au impiedicat inregistrarea observatorilor actualului premier in mai multe sectii de votare.

La vot cu pieptul gol

{gallery}gallery/02/femen{/gallery}

Mai multe femei dezbracate pana la brau au protestat in fata unei sectii de votare din Kiev, unde era asteptat liderul Partidului Regiunilor, Viktor Ianukovici, potrivit Heraldsun.com. Cele patru femei, membre ale unui mic grup feminist (Femen), cunoscut pentru protestele sale inedite, au afisat pancarte cu mesajul “Ajutor! Viol!” si au scandat “Ajunge cu violarea democratiei in tara noastra!”. Una dintre participante a declarat ca prin protestul lor, ele au vrut sa atarga atentia asupra faptului ca scrutinul de duminica marcheaza “sfarsitul democratiei” in Ucraina, adaugand ca ele nu il sustin pe nici unul dintre cei doi candidati.

 

0 comentariu

ILDERIM 24-03-2010 - 15:09

De neuitat cursivul dvs.

che guevara 24-03-2010 - 15:42

ATITUDINEA oamenilor face diferenţa.
Studiind comportamentul persoanelor din ţările bogate, descoperim că marea parte a populaţiei respectă următoarele reguli (ordinea nu este importantă):
1. Etica
2. Ordinea şi curăţenia
3. Integritatea şi cinstea
4. Punctualitatea
5. Resposabilitatea
6. Dorinţa de perfecţionare
7. Respectul pentru legi şi regulamente
8. Respectul pentru drepturile celorlalţi
9. Dragostea pentru muncă
10. Efortul pentru a face economii şi cheltuiala cu chibzuinţă
Are România nevoie de alte legi?
Nu ar fi oare de ajuns să respectăm cu toţii aceste 10 reguli simple?
În ţările sărace, numai o mică parte (nesemnificativă) din populaţie se conduce după regulile acestea în viaţa de zi cu zi.
Nu suntem săraci din cauză că ţara noastră n-are resurse naturale sau fiindcă natura este crudă cu noi…

Suntem săraci pur şi simplu din cauza atitudinii noastre.

http://gandeste.org/general/apel-la-constiinta-romanilor-haideti-sa-gandim/147

Caramache 25-03-2010 - 03:02

Grosane, carevasazica ca tu lasai sa se inteleaga ca iti pubici opiniile inoubliable si analizdele unvergesslich egzact de la fata locului adica din cartofaria ta de Maramu’ ori dintr-una din crasmele tale favorite bukaleze indimenticabile.
Cind colo, te ocupai cu trigonometria triunghiului tiorinezo-munchausenezo- bordelez, calcind pe urmele altui chiorespondent faimos turist Cr.Unteanu – analist opinizd !
Sa fiu sincer, imi era mila de tine ca trebuia sa mizgalesti stakanovist la tona de ziarist maculatorist ca sa-ti poti plati consumatiile. Acuma nu pot decit sa te dispretuiesc ca stai pe casa-masa la produs pe banii fraierilor care te gazduiesc.

sorge 25-03-2010 - 05:44

Iti sta mult mai bine cu povestiri din Maramuresul natal ,sau chiar cu intimplari din Romania .
Este prea aproape despartirea de Cristian Unteanu ,pe care il articulam in majoritatea articolelor domniei sale .

Pribeagul 25-03-2010 - 18:01

Salvarea nostra este o atitudine ferma fata de tot ce este neconform demnitatii umane.

Atitudinea noastra trebuie sa se indrepte spre conducatorii nostii care au permis si permuit irosirea nejustificata si interesata a resurselor tarii. Trebuie cistigat, prin guvern, controlul asupra resurselor tarii.

DACIANA 25-03-2010 - 20:19

…ati scris cam pe fuga! Se poate>

Caramache 26-03-2010 - 01:36

Pai nu este evident ca maistrul cu vechime ca cadru didactic de ielementara este cam iute de mana si de aceea s-a dus sa-si trateze boala cu zeama bordeleza direct la sursa franceza? Si, ca orice „romanas de-al nostru”, nu a putut-o face decit stind pe blat la o consateanca care sa-i dea si clisa si palinca ca maistrul are o fomicica si-o setica care-i sunt pe masurica.

alamar 1 26-03-2010 - 01:39

Asa o fi cum spui , dle Caramache…

Totusi , cel putin dlui Grosan ii lipseste snobismul si aerul de pseudo superioritate si profesorial,care duhneau din sterilele articole pe care le scria dl Unteanu…

Dar care era(Unteanu), total lipsit de sensul realitatii si practicului…era un teoritician de buzunar, care a contribuit din plin la decesul ziarului Ziua…

intre cei doi il prefer pe dl Grosan…opinia mea…

Caramache 27-03-2010 - 17:22

D-le alamar 1, Grosan nu are aere de pseudo superioritate pentruca emana opinii de semidoct sfertodoct (inmulteste semidoctia cu sfertodoctia si vezi cum ii este intelighenti`a ). Nu pot sa uiit faza cind optimodoctul profesional superiorizd Grosan s-a facut de ris publicind in doua numere consecutive ale cotidianului Ziua o analizda SERIOASA bazindu-se pe o gluma a unui scriitor INTELIGENT maghiar, si s-a luat de mine atunci cind am dezvaluit PROSTIA pe care a facut-o Grosan platit mai de mult ca cadru didactic profesionist.
( Ba mai mult, in loc sa-si rekunoaska autokcritikc ca este un circktick, numitul cartofor Grosan a continuat sa-mi strige „trisorule” in urmarea ( II ) a cacealmalei sale porcfesionist gazartarasti de perete alunekatoriu cind moa „internautul” Ipse ich si o alta „internauta”,cum ii place lui Grosan sa zica sknob si porcferssoria,l-am prins cu carte calpa in dibla-i goala pre dinlauntru da’ lucitoare ca cizmele vaxuite cu briantina ale militienilor lui Prostelnicu Todirash.
Si inainte de chestia de mai sus, si dupa, si in prezent, si in future l-am, il, si il voi prinde pe duhnitul bez duh Grosan cu mita’n sac de cit este de gheseftan prostovan. Si asta este de asteptat deoarece Grosanu care a scris cu un ou, a continuat sa sa pubice ca un bou si va continua ca …o intreaga cireada. Paroldonor!

muaddib 27-03-2010 - 23:32

grosan este un semiretard obsedat sexual, ce va bateti capul cu el?!?! cine mai stie de ce apare si pe ziua veche? probabil pentru ca este veche si imputita, d-aia!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult