Acasa InternationalExterne Ucraina: Separatiștii au doborât un avion de luptă SU-25

Ucraina: Separatiștii au doborât un avion de luptă SU-25

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Separatiștii proruși au doborât un avion de luptă ucrainean SU-25 cu un singur loc în regiunea Lugansk din estul Ucrainei.

Ucraina: Separatiștii au doborât un avion de luptă SU-25 (foto:militaryplanet.com)

Pȃnǎ ȋn prezent, nu se cunoaște dacă pilotul a reușit să se catapulteze sau a fost ucis în prăbușirea aparatului, a precizat purtătorul de cuvânt Andri Lîsenko pentru canalul ucrainean

Un alt avion de vânătoare de tip MiG-29 aparţinând armatei ucrainene a fost doborât duminică, 17 august, de către separatişti în regiunea Lugansk, în estul Ucrainei. “Pilotul s-a catapultat. În urma unei operaţiuni de căutare, a fost găsit, iar în prezent de află într-un loc sigur”, a adăugat atunci un purtător de cuvânt al operaţiunii militare din estul ţării, potrivit Agerpres.

4 comentarii

pathfinder 21-08-2014 - 11:52

Tot cu prastia…

MI-5 22-08-2014 - 08:15

calificarea pilotilor ucrainieni pare cam subtire.

Mircea 22-08-2014 - 08:19

Ce e drept, e drept. Cind zbori pe avioane construite de inamic si pilotii sunt instruiti dupa metodele folosite de inamic nu e prea greu sa ajungi la sol fara voia ta (dar cu sprijinul „dezinteresat” al aceluiasi inamic).

UnUL 22-08-2014 - 08:20

…sau dotarea insurgenților cu rachete rusești performante pare foarte bună.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult