Acasa InternationalExterne UE organizeaza summitul ateilor si masonilor. Ateii suparati pe francmasoni

UE organizeaza summitul ateilor si masonilor. Ateii suparati pe francmasoni

scris de Ziua Veche
1 afisari

Uniunea Europeana va organiza la Bruxelles un summit al ateilor si al francmasonilor in aceasta toamna, informeaza Euobserver.com. Scopul acestui summit este realizarea unui dialog politic in paralel cu summitul anual tinut cu liderii religiosi din Europa. La inceputul acestei saptamani presedintii Comisiei Europene, Parlamentului European si Consiliului European s-au intalnit cu 24 de episcopi, rabini si lideri din partea comunitatilor hindu si sick. Acest dialog anual are loc incepand din 2005 si pentru prima data este obligatoriu in acest an conform articolului 17 din Tratatul de la Lisabona.
Insa din cauza presiunilor Belgiei (unde miscarile seculare si atee sunt tratate la fel cu religiile) Uniunea Europeana a fost silita sa organizeze si un summit al ateilor, care este programat pentru 15 octombrie. Ceea ce a iritat gruparile atee a fost faptul ca acest summit va cuprinde sub titulatura de „grupari nereligioase” si pe francmasoni. David Pollock, presedintele Federatiei Umaniste Europene a declarat: „Cred ca este mai degraba ciudat. Unele din Marile Loji sunt seculare si sprijina separarea bisericii de stat, insa in acelasi timp pastreaza tot felul de mituri cum ar fi Marele Arhitect al Universului. Imaginea lor publica este ca se ocupa de activitati caritabile, si intr-adevar se implica in astfel de actiuni, insa exista si ritualuri care implica legarea la ochi a candidatilor si rularea pantalonilor. Un fel de jocuri pentru baietei”.

David Pollock a declarat pentru Euobserver.com ca umanistii s-au opus includerii „clauzei religioase” in primul Tratat Constitutional al UE si mai apoi in Tratatul de la Lisabona, afirmand ca nimeni nu are dreptul la un summit special mai mult decat orice alt tip de organizatie si toti trebuie sa astepte la rand pentru a vorbi comisarilor UE, ca oricare alta organizatie neguvernamentala, deoarece asta sunt bisericile. „Insa din pacate am pierdut batalia, si astfel, cu summitul ateilor cel putin suntem tratati egal, desi as fi vrut mai degraba sa fim alaturi de biserici. Insa am fost pusi laolalta cu francmasonii”, a mai declarat David Pollock.

0 comentariu

Liviu 17-04-2010 - 22:12

Iar „sindicate” mai remorci decat acum nu cred sa mai existe !!! Practic directivele NKVD-ului sunt mai de actualitate ca oricand ! Ce reprezentare au studentii ?! Unde ?! Ca oricum fac jocurile in asa fel incat calitatea invatamantului sa fie ZERO !!! Finatarea pe cap de student furajat, cu nenumaratele subventii date tot asa numai pe prezenta, au condus la scoaterea pe banda rulanta a unui numar incredibil de nonvalori, de hartii date unor nespecialisti care nu vor profesa niciodata in domeniu. Ce e aia „transfer” ?! Mobilitate de unde, unde ?!!! Sa dea nene examene ca lumea, sa invete ca lumea, sa urmeze niste planuri de invatamant coerente si asemanatoare si apoi sa aiba pretentii la transferuri si mobilitati … Si vai cata grija au reprezentantii studentilor pentru cei mai saraci si pentru basarabeni ?! Ce i-o fi interesand pe ei boom-ul imobiliar care s-ar crea in cine stie ce situatii ipotetice ?! Nu este clar ca sunt manipulati si ca sunt invatati ce sa zica ?!!! Vai de ei de ANOSti …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult