Acasa InternationalExterne Ultimatum pentru Bakiev

Ultimatum pentru Bakiev

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Noua putere kargaza i-a dat un ultimatum presedintele Bakiev: fie se intoarce la Biskek, fie se va emite un mandat de arestare pe numele lui. Membru al guvernului interimar, Azimbek Beknazarov a precizat ca, „daca presedintele nu se intoarce la Biskek, va fi emis un mandat de arestare pe numele lui”.


Kurmanbek Bakiev a declarat, insa, ca este gata sa demisioneze din postul de presedinte doar daca ii va fi asigurata protectia lui si familiei sale, anunta Interfax. „Nu voi merge la Biskek. Daca ei nu isi pot asigura nici macar siguranta, despre ce fel de ultimatum poate fi vorba?”, a adaugat presedintele, anunta Gazeta.ru. De asemenea, fratele lui Bakiev precizeaza ca, „atunci cand noua putere va fi legitima, atunci ne vom supune ordinelor ei”, relateaza aceeasi sursa. Noua conducere i-a ridicat imunitatea prezidentiala lui Kurmanbek Bakiev. De asemenea, opozitia a declarat ca este gata sa dispuna retinerea presedintelui, daca el va indemna poporul la un razboi civil. Amintim ca presedintele a adunat marti dimineata o parte din sustinatorii sai – in jur de 3.000 de oameni- in piata din centrul orasului Djalal-Abad, conform Interfax.ru.

0 comentariu

Caramache 31-03-2010 - 01:41

Parca miroase a inca o cacealma gen „Incalzirea globala” !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult