Acasa InternationalExterne Ultimele aventuri ale lui Basescu la Casa Vinului

Ultimele aventuri ale lui Basescu la Casa Vinului

scris de Ziua Veche
1 afisari

A fost intampinat cu paine cu sare si vin moldovenesc pe aeroport, a facut bai de multime, la Chisinau, si a lasat o lacrima la mormantul poetului Grigore Vieru. Mai mult chiar, a fost aclamat de oameni si i s-au cerut autografe. Traian Basescu a putut astfel sa isi aduca aminte de ce a trait in urma cu cateva luni, in dreapta Prutului. Afla aici ce sigur nu va uita prea usor presedintele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Potrivit Jurnal.md, bucatele puse pe masa presedintelui impresioneaza. Insa niciuna dintre mancaruri nu a fost din bucataria traditionala moldoveneasca: salata din somon, cu rucola si rosii cheri cu sos picant; fileu de rata, cu sos de pomusoare si para marinata in spumant; costite de vitel cu mix de legume, coapte la gratar. La desert, pandispan cu fructe si caramel. Pentru fiecare fel de mancare, Basescu a servit cateva gaturi de vin de diferite feluri.

Bucatarul-sef, Aliona Strungaru, a mentionat ca presedintele Romaniei a gustat din toate bucatele si a ramas foarte multumit, spunand de fiecare data ca a fost foarte gustos.

Masa a fost luata la restaurantul “Casa Vinului”, patronul caruia este omul de afaceri Victor Selin, seful retelei de cinematografe “Patria”. Acesta a ajuns in vizorul mass-media de la Chisinau ca urmare a reactiei dure pe care a avut-o la initiativa Guvernului de a obliga toti operatorii de cinematografe sa difuzeze filme in limba româna. Victor Selin detine, deocamdata, monopol pe piata  cinema din R. Moldova si difuzeaza filmele exclusiv in limba rusa. Tot el este patronul mai multor baruri si sali de festivitati, ale caror incaperi au fost privatizate de companiile lui Selin in conditii dubioase, scria Jurnal de Chisinau, la mijlocul lunii ianuarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS