Acasa InternationalExterne Un avion cu 43 de persoane la bord s-a prăbuşit în Siberia

Un avion cu 43 de persoane la bord s-a prăbuşit în Siberia

scris de Stefan Galai
6 afisari

Un avion s-a prăbuşit, luni, în Rusia la scurt timp după decolare.

Avion

Foto: pressmyday.com

Avionul de tip ATR-72 avea 43 de persoane la bord şi s-a prăbuşit în regiunea Tiumen din Siberia, la 40 de kilometri distanţă de aeroportul de pe care decolase. Potrivit agenţiei Interfax, care citează Ministerul pentru Situaţii de urgenţă, au fost găsite 16 cadavre şi 12 supravieţuitori la locul accidentului, informează Mediafax.

„În acest moment au fost găsiţi 12 supravieţuitori, care au fost transportaţi la spitalul din Tiumen„, a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului.

Avionul a decolat de pe aeroportul Roşcino, în apropiere de Tiumen, către Surgut (tot în Siberia, n.red.). Potrivit datelor preliminare, acesta avea la bord 39 de pasageri şi patru membri ai echipajului”, a declarat purtătoarea de cuvânt.

Potrivit agenţiilor, avionul a dispărut de pe radar la scurt timp după decolare. Echipele de salvare au găsit carlinga dislocată şi rămăşiţele avionului arzând.  Accidentul s-a produs la ora locală 07.50 (04.50 ora României), potrivit surselor citate de agenţia RIA Novosti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult