Acasa InternationalExterne Un avion s-a prabusit in Nepal

Un avion s-a prabusit in Nepal

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Un avion apartinand companiei aeriene nepaleze Agni Air s-a prabusit, marti dimineata, cu 15 persoane la bord, la putin timp dupa decolarea de la Katmandu, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne. „Avionul (apartinand companiei) Agni Air s-a prabusit in timp ce pleca spre Lukla”, a declarat Jayamukunda Khanal. „La bord erau 15 persoane”, a adaugat el, potrivit Mediafax.


Sase straini, intre care patru americani si un japonez, figureaza intre cei 15 pasageri care se aflau la bordul avionului, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului de Interne. „Sase pasageri sunt straini. Patru sunt americani, iar unul este japonez. Nu cunoastem, inca, nationalitatea celui de-al saselea”, a declarat Jayamukunda Khanal. Fortele de securitate nepaleze au trimis echipe de salvare, dar scestea nu ajunsesera, inca, la locul accidentului, situat la aproximativ 20 de kilometri sud de Katmandu. De asemenea, ploile torentiale impiedicau decolarea din capitala a elicopterelor armatei. Lukla este un puct de trecere pentru turistii amatori de calatorii catre regiunea Everest, in estul Nepalului.

 

0 comentariu

Viorica Ianc 20-04-2010 - 13:53

pronunta cu cerul gurii sau gutural ca si
arabii ?
Si daca saraca Islanda vrea in UE se pare
ca lipsa banilor o tine inca departe.
Groenlanda a avut alta sansa. Cu Danemarca
ma insel cumva ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult