Acasa InternationalExterne Un bărbat s-a trezit în cont cu 6 milioane de euro în loc de 60.000

Un bărbat s-a trezit în cont cu 6 milioane de euro în loc de 60.000

scris de Misu Andrei
50 afisari

Un bărbat, pe numele său Hui „Leo” Gao, care a făcut o solicitare de împrumut la bancă pentru suma de 60.000 de euro pentru a-și finanța benzinăria, s-a trezit în cont cu 6.000.000 de euro. Eroarea a fost depistată după câteva luni, însă bărbatul și iubita sa au hotărât să se bucure de bani, relatează The Independent.

Bărbatul din Noua Zeelandă a făcut cererea de împrumut la Westpac și a fost bucuros când a văzut că i-a fost aprobată. În momentul în care și-a verificat contul a văzut că banca i-a transferat 6 milioane de euro (10 milioane de dolari neozeelandezi).

Următoarea zi, bărbatul și-a scos iubita, pe numele ei Kara Hurring, la o cină costisitoare și împreună au luat o hotărâre care i-a costat libertatea.

Cuplul, care are un copil, a renunțat la toate planurile și a hotărât să fugă din Noua Zeelandă și să se bucure de bani. Astfel, după ce cei doi au transferat banii în mai multe conturi, și-au abandonat toate lucrurile și au plecat în lume, cazându-se la hoteluri de lux.

Mai mult decât atât, cuplul și-a petrecut timpul prin cazinouri, în Macao.

Banca a depistat eroarea după câteva luni. Urmărind tranzacțiile, a făcut demersuri pentru prinderea celor doi, lucru care s-a întâmplat după doi ani. Între timp, cuplul a cheltuit aproximativ două treimi din sumă.

Bărbatul a fost condamnat la 16 luni de închisoare, iar iubita sa la opt. Kara Hurring a declarat că nu știa care era proveniența banilor, fiindcă iubitul ei i-a spus că a câștigat la loterie.

Parerea ta

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS