Acasa InternationalExterne Un copil de trei ani şi-a împuşcat părinţii (video)

Un copil de trei ani şi-a împuşcat părinţii (video)

scris de B.C.R
142 Afisari

Un copil de trei ani şi-a împuşcat tatăl şi mama însărcinată, după ce a descoperit o armă în poşeta mamei sale, informează CNN.

copil impuscat parintiPotrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, într-o cameră de hotel din oraşul Albuquerque, statul New Mexico.

Un băieţel de trei ani a izbutit să scoată o armă încărcată din poşeta mamei sale, însărcinată în luna a opta, a îndreptat-o spre tatăl său şi a tras, împuşcându-l în spate. Glonţul a ieşit din corpul bărbatului şi a lovit-o pe mamă în umărul drept, potrivit poliţiei locale.
Tatăl copilului a fost externat după ce a primit îngrijiri medicale, în timp ce mama a rămas internată, fiind în stare stabilă.

În camera de hotel se mai afla un copil, sora de doi ani a băieţelului. Ce doi copii au fost plasaţi în custodia Departamentului pentru Copii, Tineret şi Familie pentru o perioadă de 48 de ore.

Poliţia a declarat că cei doi părinţi sunt pasibili de a fi acuzaţi de neglijenţă criminală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult