Acasa InternationalExterne Un homosexual la curtea lui Obama

Un homosexual la curtea lui Obama

scris de B.C.R
4 afisari

Preşedintele american Barack Obama a numit vineri pentru prima oară un bărbat gay în postul de şef de protocol la Casa Albă, pe Jeremy Bernard (foto), care este de asemenea prima persoană deschis homosexuală ce ocupă acest post, informează Agerpres.

Barack Obama  si Jeremy Bernard - foto- davidmixner.comJeremy Bernard, originar din Texas, este un vechi susţinător al lui Barack Obama. El a fost consilier special pe lângă ambasada Statelor Unite la Paris şi este cunoscut pentru a fi apărat drepturile homosexualilor.

Această funcţie era până acum în mod tradiţional rezervată unei femei. Jeremy Bernard îi succede Juliannei Smoot, care se va concentra acum pe campania pentru realegerea lui Barack Obama în fruntea ţării în 2012. Ea însăşi i-a succedat lui Desiree Rogers care a demisionat la sfârşitul lunii februarie 2010, la trei luni după pătrunderea unui cuplu la un dineu de stat la Casa Albă, pentru care ea a fost implicată.

5 comentarii

urbos 26-02-2011 - 13:51

Aha, deci tipu e originar din.

george 26-02-2011 - 13:58

Ce-o sa mai miroase America asta lui Obama a kakat de kur si ce-o sa se mai umple Casa asta Alba de paduchi latzi….da doamne bine…!!!???

urbos 26-02-2011 - 14:55

Si pana acuma a ce dracu mirosea?
Cacat usturoiat cu tamaie pe vremea lu Bush, ai dreptate.

digital 26-02-2011 - 16:10

bai BCr daca esti sub influienta Ba cand scrii macar asteapta pana ati mai revii dreaq sa te ia,ce articol e asta??!!

digital 26-02-2011 - 16:14

…originar din…
rezevata unei femei…
cu un dineu …
unui cuplu…
Desiree Rogers …
Jeremy Bernard îi suc…
Juliannei Smoot
suntem la ghici ghicitoarea…sau la sarada??!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult