Acasa InternationalExterne Un nou convoi umanitar rus a ajuns în estul Ucrainei

Un nou convoi umanitar rus a ajuns în estul Ucrainei

scris de A.P.
1 afisari

Un nou convoi umanitar rus a sosit în regiunile separatiste proruse Donețk și Lugansk, din estul Ucrainei, au informat duminică mass media ruse, citate de Xinhua.

Ruşii trimit convoaie umanitare pe bandă rulantă în Ucraina

Ruşii trimit convoaie umanitare pe bandă rulantă în Ucraina

‘Mai mult de 50 de camioane cu peste 350 de tone de încărcătură au sosit la Donețk‘, a declarat Oleg Voronov, adjunctul șefului Centrului Național pentru Managementul de criză din Ministerul pentru Situații de Urgență din Rusia.

Alte 20 de camioane din convoiul umanitar au sosit la Lugansk duminică dimineața și s-a trecut la descărcarea acestora. ‘Pe măsură ce camioanele vor fi descărcate, se vor îndrepta către regiunea Rostov, din Rusia’, a declarat Voronov, citat de TASS. Voronov a mai spus că Rusia a intenționat să trimită 450 de tone de ajutoare — hrană, materiale de construcții etc — în cele două regiuni ucrainene.

Acesta este al șaptelea convoi umanitar rus trimis în estul Ucrainei începând cu luna august. Ajutoarele au constat din alimente, apă, generatoare electrice și medicamente și i-au avut ca destinatari pe locuitorii regiunilor Donețk și Lugansk. Convoiul precedent — format din 20 de camioane — a ajuns în estul Ucrainei la 4 noiembrie și a livrat peste 100 de tone de ajutoare, menționează Xinhua.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult