Acasa InternationalExterne UPDATE – Un român a împuşcat mortal doi conaţionali în Italia

UPDATE – Un român a împuşcat mortal doi conaţionali în Italia

scris de A.H.
4 afisari

UPDATE – Presa italiană prezintă informaţii contradictorii privind naţionalitatea autorului şi victimelor atacului armat din Italia, unele surse afirmând că este vorba de români, iar altele că sunt albanezi.

Conform site-ului MondoInformazione.com, un român a deschis focul în centrul comercial MD, situat la periferia oraşului italian L’Aquila. Doi români, soţ şi soţie, au fost ucişi în atacul armat. Conform ziarului Corriere della Sera, atât agresorul, cât şi victimele sunt cetăţeni albanezi. Autorităţile italiene nu au oferit informaţii despre naţionalitatea celor trei persoane implicate în incident.

———————-

Un imigrant român a deschis focul, joi, într-un centru comercial din Italia, omorând doi conaţionali, probabil din gelozie, informează presa italiană.

Conform site-ului MondoInformazione.com, românul a deschis focul joi după-amiază în centrul comercial MD, situat la periferia oraşului italian L’AquilaDoi români, soţi şi soţie, au fost ucişi în atacul armat.

Autorul crimelor, un imigrant român, nu a opus rezistenţă şi a fost arestat, el explicând că a acţionat din gelozieForţele de ordine au intervenit imediat la centrul comercial, care a fost evacuat şi închis. La faţa locului au fost trimise numeroase ambulanţe.

2 comentarii

Tache 17-01-2013 - 19:55

Sa se reglementeze armele de foc, sa fie interzise. Ce ? S-a facut deja, nu se mai poate face nimic in plus, din punct de vedere legal…. Piata neagra a rezolvat problema.

digital 17-01-2013 - 20:40

trei idioți mai puțin!
doi,sixt feet under groun și unul care probabil va scăpa,con -form legilor ue care protejează demnitatea umană!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult