Acasa InternationalExterne Un român stabilit în SUA şi-a măcelărit soţia

Un român stabilit în SUA şi-a măcelărit soţia

scris de C.F.V.
44 afisari

Cristian Loga-Negru a ajuns pe prima pagina a ziarelor americane după ce a comis o crima infioratoare.

Cristian Loga-Negru si-a macelarit sotia, Roxana Abrudan

Cristian Loga-Negru si-a macelarit sotia, Roxana Abrudan

Autorităţile americane au descoperit că, în ultimele săptămâni, românul Cristian Loga-Negru, în vârstă de 38 de ani, şi-a vânat soţia. Din cauza abuzurilor pe care le suferea constant, Roxana Abrudan, în vârstă de 36 de ani, făcuse plângere la poliţie. Şi obţinuse un ordin de restricţie, care ar fi trebuit să îl împiedice pe soţul violent să se mai apropie de ea.

Apoi, femeia a fugise din Arlington Heights şi se refugiase în casa unei prietene din Mount Pleasant. Cristian Loga-Negru i-a mituit pe colegii de muncă ai soţiei, ca să afle unde se ascunsese ea. După ce a găsit-o, bărbatul a stat la pândă. A stat într-o maşină închiriată, cu binoclu, cu un topor şi a aşteptat ocazia să o lovească.

Miercuri seara a văzut-o pe Roxana singură. A prins-o în curte. Apoi a împins-o în maşină şi a fugit. Îngroziţi, vecinii au sunat la numărul de urgenţă, însă poliţia nu a ajuns suficient de repede s-o salveze. Oamenii legii au găsit toporul plin de sânge şi pe Cristian Loga-negru lângă trupul măcelărit al soţiei.

În faţa poliţiştilor, românul şi-a recunoscut repede fapta. Şi a cerut să i se aplice pedeapsa capitală chiar atunci. A fost dezamăgit să afle că în Wiscousin nu mai există pedeapsă cu moartea.

În Wiscousin, Cristian Loga Negru se cazase la un hotel împreună cu tatăl lui, recent venit din România. Poliţiştii au găsit în cameră un paşaport şi bănuiesc că bărbatul plănuise să fugă din ţară după crimă.

Cristian şi Roxana erau căsătoriţi de numai patru luni. Amândoi sunt originari din Cluj şi erau la al doilea mariaj. Nu departe de locul crimei, americanii au organizat un priveghi în memoria victimei. Au participat zeci de oameni, zguduiţi de povestea ei, cu toate că unii nici nu o cunoscuseră.

Pe pagina de LinkedIn a criminalului, apar detalii interesante despre clujean. In ultima perioada, el era patronul unei firme, Monetarial LLC, care se ocupa cu tranzactii financiare, cu managementul fondurilor unor clienti, cu servicii de consultanta si cu strategii de piata.

Potrivit propriilor lui mentiuni de pe aceasta pagina, intre anii 2007 si 2010, Loga-Negru ar fi fost ofiter de contrainformatii in US Army. In Arhivele Nationale, Cristian Loga-Negru apare ca acesta a lucrat in US Army in aceasta perioada ca si specialist in reurse umane si ca a primit chiar si decoratii pentru serviciul militar – Army Achievement Medal, Army Good Conduct Medal and the Overseas Service Ribbon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult