Acasa InternationalExterne Un suspect, arestat in cazul Times Square

Un suspect, arestat in cazul Times Square

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Un suspect in cazul atentatului esuat de sambata din Times Square a fost arestat la aeroportul JFK din New York, in timp ce incerca sa paraseasca tara, destinatia zborului sau nefiind deocamdata cunoscuta, a declarat, marti, un oficial federal american, citat de CNN.


 

 

Potrivit postului MSNBC in pagina electronica, cetateanul american de origine pakistaneza Shahzad Faisal a fost arestat luni noapte, transmite Mediafax.

O sursa din cadrul politiei declarase anterior pentru CNN ca persoana care a cumparat autovehiculul de teren folosit pentru tentativa de atentat este considerata suspecta. Cumparatorul este un cetatean american de origine pakistaneza, insa anchetatorii cerceteaza mai multe persoane in legatura cu atentatul esuat de la New York, a precizat sursa luni.

Masina marca Nissan Pathfinder a fost cumparata contra sumei de 1.800 de dolari, platita in numerar, in urma cu trei saptamani, in Connecticut, si fara sa fi fost efectuat un schimb de documente, a precizat, luni, o sursa din cadrul politiei. Anterior, autoritatile declarasera ca se afla in cautarea a doua persoane, pentru a le interoga in legatura cu atentatul esuat.

O inregistrare video obtinuta de la un turist surprinde una din aceste persoane alergand in directia nord, pe Broadway, in timp ce o alta inregistrare prezinta un barbat cu par negru schimbandu-si tricoul si punandu-l in geanta, inainte de a iesi din raza camerelor de supraveghere, montate intr-un restaurant.

0 comentariu

un crestin 02-04-2010 - 12:27

Parerea mea este ca in acest articol, Vincent Nichols – liderul Bisericii Catolice din Marea Britanie este prezentat a fi confuz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult