Acasa InternationalExterne Unde e deţinut Strauss-Kahn şi cine e victima lui (Video)

Unde e deţinut Strauss-Kahn şi cine e victima lui (Video)

scris de P.C.R.
4 afisari

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, va fi deţinut la închisoarea Rikers Island din New York, unde va beneficia de o celulă individuală, a declarat un purtător de cuvânt al administraţiei penintenciarelor din oraş.

Unde e deţinut Strauss-Kahn şi cine e victima luiDominique Strauss-Kahn „va dormi în această seară (luni, n.red.) într-o celulă individuală”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al administraţiei penitenciarelor din New York, sub acoperirea anonimatului.

„Nu va intra în contact cu alţi prizonieri „, a precizat purtătorul de cuvânt. „Acest lucru nu înseamnă că va sta permanent în celula sa ci că atunci când va ieşi, va fi permanent însoţit de un gardian”, a adăugat sursa citată.

Închisoarea Rikers Island se află pe o insulă din East River, la nord de cartierul Queens, în largul aeroportului La Guardia.

Aceasta este o închisoare care ocupă toată insula. Ea adăposteşte zece din cele 15 centre de detenţie de la New York, afirmă administraţia penitenciarelor din New York, citată de mediafax.

Femeia care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală şi tentativă de viol este mama unei adolescente şi în prezent este „în stare de şoc”, potrivit colegilor săi şi vecinilor citaţi de presa americană, .

Presupusa victimă este o imigrantă africană în vârstă de 32 de ani, care locuieşte la Bronx (nordul New York) şi are cel puţin o fiică în vârstă de 16 ani, potrivit tabloidului New York Post.

„Este o femeie prezentabilă, foarte agreabilă, foarte prietenoasă. Este în stare de şoc”, a declarat una dintre colegele sale de la hotelul Sofitel pentru cotidian.

„Conducerea instituţiei ne-a cerut să nu îi punem prea multe întrebări pentru că este foarte afectată”, a adăugat angajata sub acoperirea anonimatului.

Potrivit unui alt tabloid, New York Daily News, această femeie înaltă, de 1.80 m, este o mamă singură.

Citat de New York Times, paznicul clădirii în care locuieşte a povestit că s-a mutat recent. „Sunt oameni buni”, a declarat pentru cotidian o vecină, tot imigrantă africană.

Conducerea hotelului a anunţat într-un comunicat că presupusa victimă avea un comportament exemplar. „Angajata noastră lucrează la Sofitel New York de trei ani şi suntem pe deplin mulţumiţi de munca şi de comportamentul ei”, a declarat pentru AFP directorul general al hotelului, Jorge Tito. Tânăra femeie nu are antecedente judiciare şi nu pare să se fi întâlnit vreodată cu Dominique Strauss-Kahn anterior, potrivit presei americane.

Poliţia nu face niciun comentariu şi refuză să dezvăluie identitatea presupusei victime.

Vezi de ce i-a fost refuzată cauţiunea lui Dominique Strauss-Kahn


9 comentarii

Viorica Ianc 17-05-2011 - 11:45

Pai, el boshorogul bogat cu pretentie orala.
Si ea. Harnica, saraca si tanara.

Nu stiu la altzii cum este!!! Dar daca partenerul imi cere perversiuni am aceleasi pretentii!!!
Pentru straini ?
Saraca femeie. Putea sa invete cum sa se apere ! O mushcatura si o BARBA in COAIE. Si nu mai ajungea in avion.

Nashu 17-05-2011 - 16:07

Viorico… poate boshorogu’ a oferit la schimb, de unde stii tu?
Oricum, bine ca ai clarificat ce pretentii ai – in caz ca e cazu’…

digital 17-05-2011 - 17:09

deja asta-i faza XXX!nu se mai poate continua fara aprobare expressa de la moderatori!

digital 17-05-2011 - 17:25

mushcatura ca mushcatura,da o barba-n ….!

digital 17-05-2011 - 17:27

d-na viorica,pe aicea scriu doar barbatii ce maamaa naibiii!!va rog fruuuuuuuumoooos!!!

radulescu 17-05-2011 - 19:47

Totul e Money,Money,interese si nu viol,a fost un futai consimtit 100%,o conspiratie si o scena teatrala bine pregatita…..
Asta e lumea in care traim azi……!

Banatanul 18-05-2011 - 06:11

In primul rind evidentele uni viol nu sunt dovedite.
Cred ca sistemul de Justitia din USA prin intermediul procurorului de caz are obligatia sa arate si sa dovedeasca atit existenta cit si elocventa violului.

Apoi Judecatorii din USA au obligatia sa dovedeasca ca sunt in masura sa faca distinctie intre o eventuala piesa de teatru jucata de reclamant si realitatea care sa consumat. De asemenea acest fapt cum ca judecatorii nu se lasa pacaliti de scene de teatru, nu este dovedit.

Intrebarea este in ce masura un act de Justitie pretins de institutia de resort este unul Just si de incredere?

Politia tine confidential reclamantul dar face cunoscut reclamatul. Nu numai ca este curioasa atitudinea ci chiar jignitoare la adresa cetateanului si opiniei publice. Daca este confidentialitate atunci sa beneficieze ambele parti daca nu atunci nici una dintre parti.
Asta arata ca Justitia in USA incurajeaza reclamarea dintre cetateni dindui cistig de cauza celui ce reclama. Si nu depune nici un efort de a separa o reclamare mincinoasa de una reala.

Situatia este cit se poate de grava atunci cind Sistemul de Justitie este indreptat impotriva cetatenilor si pe banii lor.

florin15 19-05-2011 - 19:03

după întrebările tîmpite pe care le pui cred că răspunsurile pe care le-ai da ar fi la fel de tîmpite.
Vorbeşti prostii. Dacă nu ar fi fost fapte ce se pot dovedi procuratura nu ar fi adat ordin de arestare. Un judecător de instrucţie a confirmat ordinul, deci a constat că sînt dovezi, aşa că e clar că tu spui prostii.
Eu „depun efort de a separa” o postare de om prost de una de om deştept. A ta e de om prost.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS