Acasa InternationalExterne Unde era să adoarmă Berlusconi

Unde era să adoarmă Berlusconi

scris de L.M.
3 afisari

Silvio Berlusconi a participat luni la o nouă audiere în cadrul procesului Mills, caz în care este acuzat de corupţie.

Silvio Berlusconi (foto m24digital.com)

Silvio Berlusconi (foto m24digital.com)

Berlusconi nu a fost solicitat să îşi spună versiunea faptelor în sala de judecată, dar a discutat cu jurnaliştii la ieşirea din Palatul Justiţiei de la Milano, transmite postul de televiziune Rai News, citat de Agerpres. ‘Cu greu am reuşit să rămân treaz în sala de judecată‘, a afirmat Silvio Berlusconi la finalul audierii procesului Mills.

Fostul preşedinte al Consiliului de Miniştri italian este acuzat de procurorii de la Tribunalul din Milano că ar fi plătit cu 600.000 de dolari pe avocatul David Mills pentru a depune mărturii favorabile lui Berlusconi în alte procese. În cursul săptămânii trecute, fostul prim-ministru italian a afirmat că ar dori să explice versiunea sa, dar nimeni nu l-a interogat. ‘Dacă îmi vor cere, voi povesti cu bucurie ce s-a întâmplat’. La audierea de luni, Berlusconi nu a fost solicitat să vorbească.
La final, Berlusconi s-a declarat liniştit pentru că la începutul lunii ianuarie acuzaţiile se vor prescrie şi procesul va fi arhivat. ‘Este evident că procurorii perseverează în menţinerea acuzaţiilor pentru a ajunge la un rezultat nul. În sala de judecată erau atât persoane plătite atât de contribuabilii italieni, cât şi de mine pentru a pierde timpul’, a conchis Silvio Berlusconi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult