Acasa InternationalExterne Unde l-a primit Obama pe Prințul William

Unde l-a primit Obama pe Prințul William

scris de A.B.
13 afisari

Barack Obama, l-a primit luni în Biroul Oval pentru prima dată pe Prințul William, al doilea în ordinea succesorală la Tronul Angliei după tatăl său, Prințul Charles, relatează AFP.

Barack Obama, l-a primit luni în Biroul Oval pentru prima dată pe Prințul William

Barack Obama, l-a primit luni în Biroul Oval pentru prima dată pe Prințul William

Barack Obama și Prințul William, stând alături în celebrul birou, situat în West Wing (aripa de vest) de la Casa Albă, n-au făcut declarații pentru presă.

Aceasta este prima vizită a Prințului William (32 de ani) în capitala federală americană.

După întâlnirea sa cu președintele american, Prințul William va rosti un discurs la Banca Mondială despre comerțul ilegal cu specii amenințate cu dispariția. Casa Albă, anunțând întâlnirea fără precedent dintre Obama și William, a salutat activitatea prințului ”în lupta împotriva a ceea ce reprezintă o amenințare în termeni de securitate, dar și o problemă de mediu devastatoare”.

Prințul William și soția sa, Catherine, care este însărcinată pentru a doua oară, au început duminică o vizită oficială de trei zile în SUA. Sosirea lor a fost anunțată pe Twitter de către Consulatul Regatului Unit din New York.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult