Acasa InternationalExterne Ungaria: Preşedintele Pal Schmitt şi-a dat demisia

Ungaria: Preşedintele Pal Schmitt şi-a dat demisia

scris de Stefan Galai
1 afisari

Pal Schmitt şi-a prezentat luni demisia din funcţia de preşedinte al Ungariei.

Pal Schmitt

Pal Schmitt

Schmitt este implicat într-un caz de plagiat legat de teza lui de doctorat. El şi-a prezentat luni demisia după ce iniţial a indicat că nu va demisiona, informează MTI, AFP şi AP, preluate de Agerpres.

Pe 29 martie, lui Schmitt i s-a retras titlul de doctor de către Universitatea Semmelweis, care a calificat drept „plagiat” teza lui asupra istoriei Jocurilor Olimpice susţinută cu douăzeci de ani în urmă.

8 comentarii

Ciu Huhu 02-04-2012 - 15:48

CIND ISI VA DA DEMISIA TATARUL T. BASESCU???????????

Pertinax de Montcrabeau 02-04-2012 - 18:58

basesscu nu este tatar.
basesscu este evreu. Tatal evreu, mama evreica.
dumitru basescu este tatal vitreg.

Ciu Huhu 02-04-2012 - 20:06

Cu atit mai rau!!!!!!!!!!!!!!

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-04-2012 - 09:32

BACH ELITA des Montcrabeau cum veti comenta din hexagon faptul cunoscut si mediatizat despre pogoniciul carici: Crin Antonescu: “Mă scol când vreau!” “Adevărul este că mă trezesc când vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Mă trezesc când vreau eu, foarte, foarte des mă trezesc devreme, nu ca să le dau lor socoteală. (…) Când ajungi să discuţi despre un om şi principala acuză pe care i-o aduci este că ai auzit tu că se scoală târziu, înseamnă că eşti un găinar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Mă scol când vreau!”—-Encore une fois , …

digital 03-04-2012 - 11:28

du-te dreq de ipocrit,mare folos a avut țara asta că bețivul ”era treaz tot timpul atunci când nu bea” și se se întâlnea în creierul nopții cu nutzica,feblețea ta,pupaoa-i sub coadă!
e țzhâghană de-a ta,vopsită!

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-04-2012 - 11:39

Ai trait si ai inbatranit degeaba ma’h penn.i.sulle de menth A: Sub coada impricinata ar muri multi sa ajunga, sincer . Ma numar si IO …printre haia ma’h. Chiar asa oxigenata cum o vezi ,tu care esti baleiat de pe fixuri ! Da , fa tu asa o marturisire in public, discret la Katz.eaua de Matto- Grosso fura multi , maidanezi , …Grijandaua , anaphura ta, si a ne. Amului -tau de hotzi!

ein deutscher 02-04-2012 - 20:16

Din pacate, din vocabularul limitat al matrozului lipseste cuvantul „demisie”. ca si cuvintele „respect”, „onoare” sau „curaj”. Daca le cunostea, vorbeam demult despre el la timpul trecut.

Ciu Huhu 03-04-2012 - 09:48

Ce poti sa astepti bun de la un dictator nebun?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult