Uraganul Sandy: Bilanţ tragic în New York – 40 de morţi | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Uraganul Sandy: Bilanţ tragic în New York – 40 de morţi

Uraganul Sandy: Bilanţ tragic în New York – 40 de morţi

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Ultimele date ale poliţiei din New York, arătă că în „Marele măr” s-au înregistra nu mai puţin de 40 de victime în urma trecerii ciclonului posttropical Sandy.

Uraganul Sandy: Bilanţ tragic în New York – 40 de morţi (foto: itv.net)

Poliţia a anunţat că bilanţul uraganului Sandy la New York a ajuns la 40 de morţi, potrivit mediafax. Majoritatea victimelor au murit în urma prăbuşirii unor copaci, au fost electrocutate de cabluri electrice care au căzut în apă sau s-au înecat în timpul creşterii nivelului apei în zonele inundabile ale oraşului. Au existat şi persoane au fost asfixiate de fumul degajat de generatoare pe care le-au pus în funcţiune, în urma unor pene de electricitate.

Uraganul a lovit oraşul New York luni seara, însoţit de rafale violente de vânt, declanşând inundaţii în sudul Manhattanului şi producând pene masive în alimentarea cu energie electrică. La nivel naţional, în SUA, ciclonul ar fi produs 88 de morţi şi alte 69 de victime în Canada.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult