Acasa InternationalExterne Van Rompuy despre viitorul Ucrainei

Van Rompuy despre viitorul Ucrainei

scris de Z.V.
6 afisari

Președintele Consiliului European, Herman van Rompuy, a asigurat sâmbătǎ, 1 februarie, la München că „viitorul Ucrainei este în Uniunea Europeană” (UE).

Van Rompuy despre viitorul Ucrainei (foto:qmagazine.ro)

Van Rompuy a făcut aceste declarații la Conferința pentru Securitate de la München, așa-numitul ‘Davos al apărării’ unde zeci de lideri politici caută soluții pentru conflicte precum cele din Siria, Ucraina, Iran și Orientul Mijlociu. Președintele Consiliului European a reamintit că UE ‘a oferit Ucrainei un acord de asociere’, a cărui respingere a dus la declanșarea protestelor opoziției, subliniind că oferta rămâne în picioare.

Herman Van Rompuy a ținut să precizeze că oferta, care implică o serie de condiții ce „au fost îndeplinite”, nu este ‘împotriva intereselor marelui stat vecin de la est cu care împărtășește istoria și cultura”.”Știm că timpul este de partea noastră. Viitorul Ucrainei este în Uniunea Europeană”, a conchis Van Rompuy, potrivit Agerpres.

39 comentarii

mircea 01-02-2014 - 19:20

ei si!? fu Basescu la Munchen unde nu-l baga nimeni in seama,fu primit cu nebagare de seama si fara protocol.Sa vezi vaiete si vaicareli pa Basisti

UnUL 01-02-2014 - 21:49

mirciulică, dl. Băsescu nu s-a dus în vizită de stat sau să se întâlnească cu conducerea Germaniei (deși s-a întâlnit cu președintele Gauck), ci ca să participe la Conferința pentru Securitate.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-02-2014 - 21:56

Acolo da ! Swe …PRICEPE !
La …SECURITATE !
Fost >>>COLABORATOR <<<<<<<<

UnUL 01-02-2014 - 22:51

?????????????????

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 10:06

Deutsche Welle …dixit;

Șeful statului român nu a avut întrevederi cu reprezentanți ai statului sau guvernului federal. Însă a dorit să discute cu jurnaliștii germani despre România și români, inclusiv despre problema migrației.
În mod normal, un șef de stat străin care vizitează Berlinul se întâlnește cu responsabilii politici ai Republicii Federale. Aceasta înseamnă discuții cu președintele federal sau cu cancelara, onoruri militare, uneori și câte o discuție cu reprezentanții lumii de afaceri sau cu personalități publice. Președintele României Traian Băsescu nu a avut nici un punct politic în agenda vizitei sale la Berlin. Poate că într-o zi atât de aglomerată, în care se află în capitala federală secretarul american de Stat John Kerry, premierul polonez Donald Tusk și comisarul european Laszlo Andor, nu are nimeni timp pentru Traian Băsescu. În orice caz, acesta a avut o singură întâlnire – cu presa acreditată în capitala federală – fără nici o pompă, fără nici o escortă. În Centrul Federal de Presă, Băsescu s-a pus la dispoziția jurnaliștilor și le-a răspuns întrebărilor, oferind șansa unei dezbateri pe tema actuală a migrației din țara sa.
Data 01.02.2014
Autoare/Autor Bettina Marx / icș
Redactor Alina Kühnel

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 10:09

in realitate , in sala se
Petreceau ….urmatoarele;

Efectele de presă ale discursului prezidențial
Hurezeanu, despre vizita lui Traian Băsescu în Germania: Interesant discursul. Păcat că sala era goală
Acasă » Actualitate
Hurezeanu, despre vizita lui Traian Băsescu în Germania: Interesant discursul. Păcat că sala era goală
Emil Hurezeanu a apreciat că, deși la conferința de presă pe care a susținut-o Traian Băsescu în vizita sa oficială în Germania nu au asistat decât un număr mic de reporteri, efectele de presă pe care le-a creat discursul președintelui României au fost importante, potrivit digi24.ro.
„Foarte interesant discursul. Păcat că sala era goală, dar efectele de presă au fost importante. Au venit două, trei persoane care fac articole mari, de reporter, de relatare, dar şi de interpretare, cum se întâmplă în presa germană unde informaţia nu este pur şi simplu relatată, ci există şi o opinie. A apărut pe net în această seară un articol de patru pagini

digital 01-02-2014 - 22:11

da, dl, băsexu s-a dus să ia nițică muye, că nu mai luase demultișor !

mircea 02-02-2014 - 08:10

Bai Mamac plin da prostie si jeg Basist,a auzit tot poporul roman ca Basescu nu are consilieri penalisti,ai ma sa nu crezi ca jegarica asta minte dublu de cum respira.Un exemplu:nu are consilieri specialist in penal,saracu jegarel,da Cristian Diaconescu in ce aste specialist?,doar a fost judecatoe si ministru de justitie.

digital 01-02-2014 - 21:57

urlete și scremeri bășite !

ValVerde 01-02-2014 - 22:18

Ce mai faci bai papagalule ?
🙂

digital 01-02-2014 - 21:36

van rompix !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-02-2014 - 22:01

Tele-războiul palatelor continuă
Ponta a măturat pe jos cu Băsescu
Acasă » Actualitate

Ponta a măturat pe jos cu BăsescuFiind la o televiziune prietenă, Ghiță TV,Ponta nu a avut parte de un moderator
Ponta îl acuză pe Traian Băsescu că utilizează funcţia sa pentru interesele sale imorale. Premierul a lămurit care este situaţia candidaturii la preşedinţie în 2014

Războiul Băsescu-Ponta, reizbucnit cu violenţă în această săptămână a cunoscut joi seara o nouă fază. După două ieşiri consecutive ale preşedintelui, marţi seara la B1TV şi miercuri la microfonul administraţiei prezidenţiale, a venit rândul premierului să contraatace. Nu prin declaraţii date din fugă ziariştilor la ieşirea de la vreun eveniment, ci într-un cadru similar celui utilizat de preşedinte: un interviu fluviu într-un studiou tv. Evident, premierul a ales să apară la postul său preferat, România TV. Fiind la o televiziune prietenă, Ponta nu a avut parte de un moderator potrivnic, dar în niciun caz nu a fost atinsă prestaţia drei Puşcalău, care în interviul luat lui Traian Băsescu a coborât sub nivelul oceanului profesiunea de jurnalist.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 01-02-2014 - 22:53

Structura publicului Antena 3

După ce jurnalistul Mihai Gâdea a pretins că publicul Antena 3 ar fi mai educat decât publicul celorlalte posturi de știri, Reporter Virtual a realizat o analiză amănunțită a structurii publicului Antena 3.

Reporter Virtual a analizat cifrele aferente săptămânii 20-26 ianuarie privind preferințele publicului în funcție de principalele categorii socio-demografic, arătând că Antena 3 deține, în realitate, supremația asupra publicului fără studii.

Cifrele nu exprimau numărul absolut de telespectatori, ele fiind un indicator care reflecta afinitatea publicului, însă Mihai Gândea a răspuns cu o reacție virulentă, punând în discuție indicatorul rating.

Cifrele nu exprimau numărul absolut de telespectatori, ele fiind un indicator care reflecta afinitatea publicului, însă Mihai Gândea a răspuns cu o reacție virulentă, punând în discuție indicatorul rating.

Ce studii au telespectatorii Antena 3

Deși Antena 3 conduce topul televiziunilor de știri în privința ratingului, publicul postului patronat de Dan Voiculescu nu este și cel mai educat comparativ cu telespectatorii celorlalte teleiziuni de știri.
De altfel, Antena 3 conduce detașat la publicul fără studii, depășind ocupantul ultimului loc, postul B1 TV, de 12,3 ori.

Mihai Gâdea a încercat să demonstreze cu cifre că postul pe care îl conduce este preferatul românilor cu studii superioare, însă a omis indicatorul care exprimă afinitatea publicului.

Raminteti voi, ma, viermilor de antenisti in borhotul ala de tara si muriti lent in aburi de zoaie pontiste, spurcaciunilor.

digital 01-02-2014 - 22:58

acu, dacă tot te-ai cufurit, trage-ți kiloții pă matale cu tot cu rezultatul defecat !

urbos 02-02-2014 - 00:01

Hehehe, onanistul muist cuneiformul, cum se screme el micutul…
Prima concluzie este ca la Antena se uita tot poporu, de la maturator la intelectual, de la muncitor necalificat la director. Apoi, numarul de educati care se uita la Antena este mult mai mare decat al celor care se uita la altele(cine casca gura la B1 de exemplu e bolnav psihic, degeaba a studii).
Gadea nici n-a spus ma excrementule mic si chinuit, ca publicul lui e cel mai educat(nici nu are cum, procentual, caci la Antena se uita toata lumea) ci ca nu e asa cum grohaie viermii basisti, ca la Antena nu s-ar uita publicul educat.
Deci ti-ai mancat cacatii ca si javrele alea de unde or fi, de zici ca au studiat ei problema, ca asa sinteti voi, viermii basisti, bolnavi psihic prosti cu spume.
E adevarat, adulatorii lui Ilici erau prosti si atat, cu lingatorii Kiorului e mai grav, ca astia au ceva studii, de aici si celebrul vers „caci duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala”.

UnUL 02-02-2014 - 11:17

La Antene (îndeosebi la Antena 3) se uită toți dobitocii îmbâcsiți de idei fixe, de prejudecăți și cu o inteligență sub medie, deci ușor de convins și de m a n i p u l a t, indiferent de nivelul de studii. (Căci, orice ar zice unii, un absolvent de facultate – îndeosebi unul care și-a cumpărat o diplomă la vreo universitate particulară de 3 lulele – nu este neapărat un intelectual.) Publicul Antenei 3 e alcătuit dintr-o masă de frustrați care caută țapi ispășitori pentru propriile lor eșecuri (sau „eșece” – Vanghelie dixit!), ușor intoxicabili cu toate zoaiele și calomniile posibile și imposibile, și care devin repede dependenți de acest post așa cum alții (sau aceiași!) devin dependenți de LSD sau de cocaină. (Căci, ca și drogurile de mare risc, acest post creează dependență, cu efecte chiar mai nocive decât respectivele droguri : dezumanizare, abrutizare, spălare pe creier cu P’Antene, „încâinoșire” – neologism creat de mine! -, ticăloșire și talibanism feroce, inapetență pentru orice soi de dialog bazat pe argumente, vulgaritate și mitocănie duse la extrem.)

urbos 02-02-2014 - 11:48

Sigur ca da schizofrenicule, aia multi care se uita la Antena au idei fixe, iar voi, aia putini si chinuiti care doar mancati fecalele unui dement, sinteti aia sanatosi. Du-te ba si scoate-ti matele puturoase cu furculita.

UnUL 02-02-2014 - 12:01

CUR BUBOS , NOI GÂNDIM CU CAPUL NOSTRU, VOI ÎNGHIȚIȚI CU POLONICUL TOATE MINCIUNILE (căci capul, oricum, nu-l puteți folosi, el fiind sec!)

urbos 02-02-2014 - 12:09

Pai eu ce spun schizofrenicule, voi, aia putini care lingeti un cur, ganditi cu capetele voastre, restul lumii e dus cu pluta. Asa e, acuma bate-ti niste cuie-n cap.

UnUL 02-02-2014 - 12:27

Noi nu lingem nimic și pe nimeni, dar nici nu acoperim cu lături doar pentru că așa ne îndeamnă alte lături numite Badea, Gâdea, Ciuvică, etc.

Antibasistul 02-02-2014 - 14:58

Basistule un NUL, esti înspăimîntaor de PROST, ca toți basistii, postarile tale te tradeaza!!!!!!

CONGO 02-02-2014 - 16:17

Mars in Australia sa te reguleze cangurii babornitza !

UnUL 02-02-2014 - 16:17

Schimbă placa, Bășinel, că s-a hârâit!
„băsistule un NUL” – copy-paste nr 38
„ești prost” – copy-paste nr. 18
„ca toți băsiștii” – copy-paste nr. 2360
„postările tale te trădează” – copy-paste nr. 148
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.3867

Antibasistul 02-02-2014 - 16:25

Cind mori, te omori bosorog de 95 de ani Congo?!

UnUL 02-02-2014 - 16:35

@Bășinel, poate îmi explici cum afli tu ce vârstă arte fiecare forumist.

Antibasistul 02-02-2014 - 18:53

Basist fara creier, ca toți basiștii, el a spus ca fiul lui cel mic a nascut in 1954, fa socoteala!

Antibasistul 02-02-2014 - 18:55

a nascut=e nascut

UnUL 02-02-2014 - 19:10

Și eu pot spune că fiul meu e născut în 1912; mă crezi?

Mircea 02-02-2014 - 07:21

Hehehe,
Doi antenizati demonstreaza imediat ce nivel de educatie au sustinatorii antenelor.
QED.

BULA 02-02-2014 - 07:23

Gadea e chiar enervant. Miroase a prostalau.

urbos 02-02-2014 - 08:02

Cred ca am raspuns perfect potrivit cu textul cuneiformului ma sluji dane.

Mircea 02-02-2014 - 08:17

Crezi „ma excrementule mic si chinuit,cum grohaie viermii (?!)
„Deci ti-ai mancat cacatii” si ai demonstrat (a cita oara?) ce educatie aleasa au antenizatii.

urbos 02-02-2014 - 08:38

Cum vrei ma sluji dan gaozar sa vorbesc cu basistii, daca nu pe limba lu Basescu?

BULA 02-02-2014 - 07:16

Gusterul asta merita sa ia niste pumni in falci. Auzi la el, ca cica ”Știm că timpul este de partea noastră. Viitorul Ucrainei este în Uniunea Europeană”.
Adica kakatii din Vest mai vor inca o colonie, de marimea Frantei.

Mircea 02-02-2014 - 07:23

Am gresit cu numaratoarea. Pumni in falci, kakatii…inca un antenizat plin de educatie.

Tache 02-02-2014 - 09:13

„Jour De Colère” 2014

La manifestation est organisée par le collectif citoyen Jour De Colère. Ce collectif réunit des organisations issues de la société civile en dehors de toute appartenance à un parti politique. Ces organisations appellent à manifester contre le matraquage fiscal, la misère paysanne, le chômage, l’insécurité, la faillite de l’Éducation nationale, la destruction de la famille, le mépris de l’identité française, les atteintes à la liberté et le déni de démocratie.

Le gouvernement français, qui prétend régulièrement rassembler les Français et assurer la cohésion nationale (comme vient de le rappeler le Conseil d’État, parlant au nom du peuple français), s’astreint au contraire à entretenir la zizanie et créer les divisions : c’est le gouvernement qui trouble l’ordre public en pratiquant un deux-poids-deux-mesures éhonté.

Toutes les colères s’exacerbent, et tous sont indignés, car c’est bien de gabegie et non d’économie qu’il s’agit, de haine et non de paix, d’intolérance et non de justice, de violence et non de droit. C’est tout l’appareil de l’État qui, au nom de la République et de la Loi, est utilisé pour favoriser une oligarchie, imposer une idéologie et contraindre injustement les Français. Des maires, des députés, des sénateurs, les ministres et le président ne cachent plus le mépris qu’ils ont du Peuple, et police, justice et institutions sont aux ordres d’une clique et non plus de la nation — une nation où les libertés sont de plus en plus étouffées, les promesses de plus en plus mensongères et le péril de plus en plus certain.

C’est pour cela que nous sommes en colère — et pour cela seul : ce déni de justice, cette absence de débat, cette dissimulation des échecs, cette volonté de stigmatiser tout opposant, ce délire totalitaire où les « partisans du bien » ont forcément raison contre tous les autres Français. Nous sommes en colère parce que nous avons en face de nous un gouvernement sourd à nos justes revendications et aveuglé par la haine.

Notre colère est la somme des colères peuple tout entier — car c’est le peuple qui délègue son autorité à l’État, et non pas une oligarchie qui se sert de l’État pour imposer son autorité au Peuple. Mais notre combat, lui, est sans violence et sans haine. Notre colère, elle, est pacifique. Notre mouvement, lui, ne reconnaît qu’un seul drapeau, le drapeau français.

Français sans distinction de partis, d’origines et de confessions, nous exprimerons notre colère sans céder aux provocations ni aux intimidations, et nous laisserons la haine et la violence à ceux qui en font profession, à ceux qui occupent l’État : François Hollande, ses ministres, ses élus et ses serviteurs.

mircea 02-02-2014 - 14:21

auzi ba BOULE nu cumva erai si tu pa acolo ca sa prinzi o basina ,ca ai nevoie da vitamina Vitaaerosol cu putoare portocalie si admirator culturana-ia „GASCAR”da Rachitele si Basinescu da nicaieri,da moldova?,da dobrogea?,da Calarasi?

UnUL 02-02-2014 - 16:13

??? Iar vorbești/scrii ca să nu spui nimic, mirciulică?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult