Acasa InternationalExterne Varul lui Saddam, Ali Chimicul, a fost spanzurat

Varul lui Saddam, Ali Chimicul, a fost spanzurat

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Fostul oficial irakian Ali Chimicul, pe numele sau adevarat Ali Hassan al-Majid, a fost spanzurat luni, dupa ce a primit patru condamnari cu moartea.

 

 

 Porecla sinistra a capatat-o pentru masacrarea cu arme chimice, in 1988, a 5.000 de kurzi, anunta agentiile de presa internationale, citandu-l pe purtatorul de cuvant al executivului irakian. Ali Hassan al-Majid, care a fost mana dreapta a varului sau, Saddam Hussein, a mai fost condamnat la moarte pentru reprimarea rebeliunii kurde (campania Anfal din 1987-1988) care s-a soldat cu 180.000 de morti si pentru reprimara insurectiei siite, in 1991.

 

 

 

0 comentariu

Huhu Ciu. 23-03-2010 - 01:31

De ce nu scrieti adevaruri, ca siuatia economica a Romaniei E DEZASTRUOASA datorita incompetentei si nepasarii guvernului pedelist Basescu(Boc e doar marioneta)!

PS. Lichelele pedeliste fac diversiune, manipulare, arunca praf in ochii poporului, scandaluri gen C. Voicu, gen desfintarea Senatului pentru a distrage atentia de la catastrofa ECONOMICA IN CARE E ROMANIA!!!!!!!!!

gogu 26-03-2010 - 11:16

Asa, deci… tot la televiziunea mogului trageti!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS