Acasa InternationalExterne Vestul avertizeaza ca Rusia ar putea deveni unul din cel mai mare poluator

Vestul avertizeaza ca Rusia ar putea deveni unul din cel mai mare poluator

scris de Ziua Veche
90 afisari

.Eforturile Uniunii Europene de a reduce emisiile de gaze cu efect de sera ar putea fi subminate de planurile Rusiei, care intentioneaza cresterea productiei energetice utilizand, in principal, carbune, potrivit unui grup de experti din domeniu, care s-au intalnit marti, la Bruxelles.

Kevin Rosner, reprezentant al Institutului American de Analiza a Securitatii Globale, a declarat ca Rusia va folosi din ce in ce mai mult carbune, pentru a-si putea onora obligatiile privind exportul de gaz, conform EurActiv. In cadrul intrunirii, Rosner a prezenta si un studiu intitulat “Carbunele Rusiei: noua provocare energetica pentru Europa”, realizat in colaborare cu German Marshall Fund. Printre altele, studiul sustine ca, “desi Rusia si-a construit o imagine de gigant in domeniul petrolului si gazului, aceasta detine rezerve enorme de carbune, situandu-se pe locul doi la nivel mondial, dupa Statele Unite”.

0 comentariu

Bibi Jidanu 28-03-2010 - 18:54

Isarescu povesteste vorbe ca sa stea linistita populatia pana Basescu isi ia comisionul pe acele F-16 „Flying Coffin”…

FAR schimba de pe Soviet-„Widowmaker” pe US-„Flying Coffin”. Perfect 😉

Bibi Jidanu 28-03-2010 - 18:56

Sunteti normali la cap? Cum sa scriu bai po[cenzurat]tia? Ia sa vedem poate popensiatzia merge, asta nu-i rusinoasa

Bibi Jidanu 28-03-2010 - 18:58

popenisatzia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS