Acasa InternationalExterne Vezi aici ce gafă au făcut autorităţile din Sankt-Petersburg

Vezi aici ce gafă au făcut autorităţile din Sankt-Petersburg

scris de M.A.
5 afisari

Sute de afişe reprezentând avioane de luptă chinezeşti în loc de avioane ruseşti au fost lipite din greşeală pe străzile oraşului Sankt-Petersburg, în apropierea sărbătorii armatei ruse, a recunoscut marţi un oficial din cadrul administraţiei locale.

Afişe reprezentând avioane de luptă chinezeşti în loc de avioane ruseşti au fost lipite din greşeală pe străzile din Sankt-Petersburg

foto: rian.ru

Afişele, comandate pentru sărbătoarea armatei ruse, care urmează să aibă loc miercuri, ar fi trebuit să prezinte un avion cu drapelul naţional. Dar se vede un avion chinezesc Chengdou J-10, transmite Mediafax.

„Este o eroare a celui care a realizat schiţa”, a declarat Aleksandr Korennikov, şeful comitetului pentru mass-media din oraş. „Problema este că aceste imagini au fost imprimate şi instalate înainte de a fi verificate şi au primit acordul comitetului pentru mass-media”, a adăugat el. „Am remarcat eroarea odată cu locuitorii din Sankt-Petersburg, la sfârşitul săptămânii trecute”, a declarat el, adăugând că panourile au fost schimbate până la sfârşitul zilei.

Miercuri, ruşii vor sărbători Ziua apărătorilor patriei.

1 comentariu

caramache 24-02-2011 - 06:31

N-a fost greseala.
Cineva a vrut sa-i atentioneze pe rusi asupra pierderii de inaltime (tehnologica), sub conducerea inteleapta a „cuplului Stan si Bran”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult