Acasa InternationalExterne Vezi cum a rămas Obama blocat în maşina blindată (VIDEO)

Vezi cum a rămas Obama blocat în maşina blindată (VIDEO)

scris de D.S.S.
16 afisari

Maşina blindată a preşedintelui Barack Obama a rămas blocată pentru câteva minute, luni la prânz, la ieşirea din curtea ambasadei americane din Dublin.

Bestia lui Obama s-a blocat in poarta ambasadei americane din Dublin

Bestia lui Obama s-a blocat in poarta ambasadei americane din Dublin

Limuzina în care se aflau preşedintele american şi soţia sa Michelle a lovit o denivelare, în dreptul porţilor ambasadei.

Barack Obama şi soţia sa au rămas în maşină câteva minute, până ce agenţii de securitate au stabilit că pot ieşi. Apoi, cuplul prezidenţial a fost urcat într-un alt vehicul şi a ajuns la elicopterul care i-a transportat la Moneygall, la 130 de kilometri de Dublin, în satul unde a trăit unul dintre stră-străbunicii lui Barack Obama.

Barack gets car stuck at Dublin Embassy

5 comentarii

radulescu 23-05-2011 - 21:00

Era bine daca crapa…….

urbos 23-05-2011 - 21:42

Nu ji dane, voi o sa crapati. Iar noi o sa ne relaxam cu floricele la tv, sa vedem cum ardeti.

silviu 24-05-2011 - 00:22

fara rasism nazistule

silviu 24-05-2011 - 00:20

ce sa zic e ca-n bancul sec cu pixul in spatiu(Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pinala 300 grade C. Rusii au folosit un creion!)

Viorica Ianc 24-05-2011 - 04:50

Cred ca Obama a facut puncte pentru viitoarele alegeri. Va fi atractiv pentru americanii de origine irlandeza ? Se poate ca dracul sa nu fie atat de negru –
expresie romaneasca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult