Acasa InternationalExterne Vezi de ce protestează israelienii

Vezi de ce protestează israelienii

scris de M.A.
1 afisari

Ministerul Finanţelor din Israel a propus mărirea salariilor în sistemul public de sănătate cu 38%, dar medicii solicită 60%.

Proteste in Israel (BBC)

Proteste in Israel (BBC)

Premierul Benjamin Netanyahu cere liderului Asociaţiei medicilor să înceteze greva foamei, în vreme ce lideri religioşi naţionali susţin protestele medicilor din sistemul public de sănătate, transmite RRA.

Preşedintele Centralei Sindicatelor din Israel pregăteşte convocarea unui miting la scară naţională pentru solidaritate cu mişcările de protest social.

În contextul ambelor proteste sociale din Israel, 42 de deputaţi şi miniştri au semnat o petiţie adresată premierului, căruia i se solicită să rezolve problema locuinţelor şi prin intensificarea construcţiilor în teritoriile palestiniene din Cisiordania.

Preşedintele Asociaţiei studenţilor declară că este necesar un front unit social pentru a se obţine reforme sociale.

Leonid Iderman, preşedintele Asociaţiei Medicilor din Israel, a fost primit de premierul Benjamin Netanyahu la reşedinţa acestuia din Ierusalim.

Iderman a refuzat solicitarea premierului de a înceta greva foamei şi i-a mulţumit pentru interesul său.

Tribunalul Suprem a cerut medicilor şi Ministerului de Finanţe să continue consultările pentru soluţionarea crizei din sistemul public de sănătate, unde greva continuă de 155 de zile.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult