Acasa InternationalExterne Vicepremierul ungar: Amânarea aderării României și Bulgariei la Schengen inacceptabilă

Vicepremierul ungar: Amânarea aderării României și Bulgariei la Schengen inacceptabilă

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a afirmat marți, 8 octombrie cǎ amânarea acceptării României și Bulgariei ca membre ale spațiului fără frontiere Schengen este inacceptabilă.

Vicepremierul ungar: Amânarea aderării României și Bulgariei la Schengen inacceptabilă

România are dreptate să se plângă asupra modului în care Bruxellesul se ocupă de candidatura ei pentru a adera la Schengen, a mai declarat Semjen într-un interviu în cotidianul de limbă maghiară din România Kronika. Bruxellesul a stabilit un set de criterii de intrare, pe care România și Bulgaria le-au îndeplinit, dar acum ei vin cu și mai multe lucruri pentru a bloca procesul, a remarcat Semjen, adăugând că acest lucru este inacceptabil.

Conform Agerpres, Zsolt Semjen a concluzionat că încetinirea integrării României și Bulgariei pe motiv de probleme de imigrație sau probleme ale minorității rome este nerezonabil, întrucât aceste chestiuni nu sunt legate de problemele de frontieră Schengen.

33 comentarii

IngerAlbastru 09-10-2013 - 08:52

Un om cu verticalitate vecinul ungur … stie ca nu se face din romania mare branza de tara, insa daca nici nu le da drumul in Schengen, de unde draqu sa invete un pic de civilizatie ciobanii??? Macar si Haga le mai baga in puscarie si cel putin copiii lor o sa fie altfel de cetateni decat dacii si tracii pe varf de munte.

pathfinder 09-10-2013 - 09:11

Lasand jignirile idioate la o parte, e vorba de costuri Olguto.
Asta ii doare pe domnii de la BUDApeşt.
Dar, daca tu vezi „verticalitate”, (hehehe) asa sa fie! 🙂

IngerAlbastru 09-10-2013 - 09:30

Daca prietenii francezi, nemti plus alti vesterni CLAR declara ca le e scarba de romani si unu militeaza pro natia asta de LOW class, de ce ar fi asa de rarissima ocazia de a aprecia intentia unui om. Care costuri?
In ori care pustietate ai trai ai costuri!!! sa nu zic jungla sau pasune, grota, satra, coviltir, cocioaba, rabla, etc.!!!

pathfinder 09-10-2013 - 09:47

Nu te agita asa ca ti se strica coafura!

Costuri cu vamesii. Ca e saracie mare acum in hungarica…

LOW CLASS esti mataluta.
Si nu le e scarba de romani ci de tigani. Aia care sunt si in hungarica ta. Si inca mai multi ca la noi…
E o diferenta.

IngerAlbastru 09-10-2013 - 09:59

Again, pentru tine este o mare diferenta ca ai timp sa le separi oamenii dupe ce criterii-ti convine, insa in tarile westerne aceste clasificari comuniste nu se considera ci tara de origine in care te-ai nascut. Ar fi bine sa te update nitel cu actualitatile internationale sa nu te puna intr-o zi foarte in spate pe o lista importanta ca nu se accepta clasificari pe culoare de piele si origineile stramosesti biblice, religie sau limba vorbita in casa, etc. Deci toti sint romani!!! ca-ti convine sau nu.

pathfinder 09-10-2013 - 10:08

Hehehe.
Te-ai grabit ca blonda la carnat.
Nu am facut clasificari Olguto. Am spus ce-i supara pe oameni aia. Ca-ti place sau nu.

Ia vezi acolo, in text, am jignit cu ceva etnia respectiva? Ha?

Sa nu te puna pe tine pe lista aia…
Ca prea jignesti tot ce e romanesc.
De asta ce zici fofoloanco?

Ionel 09-10-2013 - 09:36

O sa intram in Schengen din cauza UDMR-ului care nu pot fi integrati in societate. UDMR-istii traiesc ca acum 1000 de ani in cetati si primesc turistii cu pietre, smoala fiarta, sulite si arcuri. Ultimii oficiali UE care au avut curaj sa intre in secuime sau trezit alergati de o ceata de tembeli calare pe magari si cu sabiile scoase.

Ionel 09-10-2013 - 09:37

corectie: nu o sa intram…

Tache 09-10-2013 - 09:42

Gura pacatosului adevar graieste.

IngerAlbastru 09-10-2013 - 09:48

Asa-asa … sa va fie teama de mers in Secuime ca draqu de tamiie!!!
E bina la caldurica in putoarea de maidanezi in capitala fradonand de foame melodia evergreen: – Frumoasa-i viata la Bucuresti!!!

Ionel 09-10-2013 - 13:44

Vezi ca suna sirena in Tel Aviv. Fugi repede in buncar!
Alarma falsa. A trecut un arab cu cinci camile si Tasalul a crezut ca sunt tancurile lui Al Assad.

Tache 09-10-2013 - 09:46

Problema Romaniei ramane problema evreiasca. Oficialitatile corupte din Romania au dat cetatenia romana la un milion de israelieni, intr-un mod cu totul si cu totul fraudulos. Poate sunt mai multi de un milion.

” Dimensiunile exacte ale acestei noi migrații, post-decembriste, nu sunt încă cunoscute, ea fiind azi în plină desfășurare. Evreii vin, își iau cetățenie română, își cumpără case unde și câte doresc, terenuri, păduri etc. Tot mai multe voci românești rostesc sinistra sintagmă: palestinizarea României. Cu alte cuvinte, în termeni noi, cu o strategie complet nouă, se reia – zic mulți oameni de bună condiție intelectuală, se reia proiectul Israel în România! Un Israel de rezervă, de data asta, dar nu numai. Mulți dintre evrei sunt interesați să plece din Israel în Europa. Iar cetățenia românească îi transformă pe loc în cetățeni ai Uniunii Europene, uniune în care Israelul trage nădejde să intre cât de curând. Până atunci, România este Kerka Porta pentru evrei! Din păcate, sunt semne multe că evreii își caută de fapt un refugiu de rezervă. Statul Israel este din ce în ce mai nesigur! În Israel a apărut și o teorie politică, numită diasporism, care ia în calcul cu toată seriozitatea întoarcerea evreilor veniți din Europa, înapoi în țările de unde au plecat!… Chiar va trebui să-i primim vrând-nevrând? Împotriva voinței noastre?! ”

http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/prefata-la-istoria-evreilor-a-lui-nicolae-iorga/

Evreii sunt o problema oriunde se duc, UE nu-i vrea, dar nu poate spune asta intr-un mod clar.

IngerAlbastru 09-10-2013 - 09:56

In Ungaria sint deja foarte cunoscute aceste acte de tradare de tara si vinzarea de cetatenie la evrei sa aduca bani in buzunarul celor in cauza, nu al tarii. Unii s-au casatorit cu unguroaice din Transilvania sa aibe si dubla cetatenie in caz de ceva.
O mare parte din acesti evrei se uita spre State, Canada sau Australia si vor sa fie EUropeeni sa aibe acces. Altii au cumparat pamant sa puna peste solul maghiar sa fie Kosher si au construit lacasul familial pentru o eternitate ca se simt siguri intre Tisa si Dunare. Business … ca de obicei … excelenta oportunitate!!!

pathfinder 09-10-2013 - 10:10

Ce spuneai de lista?!?…

IngerAlbastru 09-10-2013 - 10:16

Nu de Lista lui Schindler vorbeam … ci din astea mai actuale de luat o viza de america de exemplu sau dintr-o lista lunga de potentiali angajati vei fe eliminat pe considerente descriminatorii si din locuri de aste fara mare importanta dealtfel.

pathfinder 09-10-2013 - 10:22

Esti in eroare.
Hai da exemplul ala „discriminator” din postarile mele.
Sa te vad…. fofoloanco…

IngerAlbastru 09-10-2013 - 10:33

Ultimul cuvant din postarea ta apartine de lista aia de descriminare dupa celelalte criterii ale tale, cu care esti asa de familiar ca deja nu observi cat te descalifici de pe orice lista!!!
Nu se tolereaza asemenea maniera in west!

pathfinder 09-10-2013 - 10:37

Aha!
Deci vorbim despre cuvantul: fofoloanca!

Sa inteleg ca citat nu ai putut sa dai.
Si asta pentru ca nu exista!

Fofoloanco! 🙂

IngerAlbastru 09-10-2013 - 10:48

Ai mai auzit tu de zicala – prostul daca nu-i fudul … parca nu e prost destul 🙁 si nu citez!!!

pathfinder 09-10-2013 - 10:52

Radio Erevan:
Da am auzit.
Doar ca nu era vorba despre un prost.
Ci despre o proasta.
Si nu era fudula ci „blonda”.

Ionel 09-10-2013 - 11:29

Unde vor sa emigreze israelienii dumitale? SUA e in colaps total si e foarte posibil sa se prabuseasca ca Uniunea Sovietica in 1990, Astralia e satula de emigranti si o sa ajunga in izolare pe insule pustii din Pacific si Canada primeste doar chinezi. Si ,,in caz de ceva” cred ca te referi la un razboi intre evrei si arabi si in cazul asta nu mai apuca nimeni sa fuga ca astia o sa-si dea reciproc cu bombe nucleare in cap.

pathfinder 09-10-2013 - 11:36

Israelul ar cam avea cu ce sa dea.
Ailalti mai putin…

BULA 09-10-2013 - 10:21

Daca ar veni si ar dezvolta tara, n-ar fi suparare. Balta e mare si are peste destul. Dar sa nu ne saboteze, cum au obiceiul. Ca romanii nu s-au desprins de iobagie si l-ar trebui sute de ani de evolutie, de urbanizare, ca sa-i ajunga din din urma pe evrei, in privinta mentalitatii.

un crestin 10-10-2013 - 07:34

Tu confunzi evreii cu moldovenii. Moldovenii sunt acel milion de care vorbesti ca au primit cetatenie.

BULA 10-10-2013 - 08:13

Evreii sa faca bine si sa se integreze in tarile in care emigreaza. Sa accepte casatoriile mixte si sa abandoneze religia lor, extremista si habotnica. Ca daca nu fac asa, vor fi ca pana acum, niste conspiratori contra statelor pe teritoriul carora traiesc si vor intra in coliziune cu localnicii. Sa devina fideli comunitatilor (tarilor) in care traiesc, sa fie cetateni onesti, si nimeni nu va avea ceva cu ei. Altfel vor beli kalul. Si sa nu uite ca „evreii” chinezi (bisnitarii) sunt mult mai numerosi si vor domina lumea, mai ales ca vor avea in spate cea mai puternica structura de productie de bunuri materiale si in curand si cea mai puternica forta militara (desi conteaza mai putin in era armelor nucleare, cand si tari mai slabe militar, dar dotate cu termonucleare, pot sa faca prapad).

BULA 09-10-2013 - 10:15

Ungurii vor sa dea palme UE, nu ca le-ar pasa de romani si de bulgari. Si bine fac, caca-s-ar in UE !

IngerAlbastru 09-10-2013 - 10:26

Te prinzi tu pan-al urma de motivele reale!!! pai vor sa fie arestati mereu tiganii romani de aia vrea si pe vecinii sa-i includa in marele market liber de operatiuni de toate alea, ca deja sint obisnuiti cu infractorii romani si odata mai nuantat la fusta si palarie, devine automatic roman 🙂

BULA 10-10-2013 - 19:31

Tiganii sunt la fel peste tot in lume. Aceleasi naravuri, chiar si in Suedia. Ma refer la cei nascuti acolo. N-o sai vezi muncind.

jan dinu 10-10-2013 - 20:01

D-le profesor BULA (scuza-mi asocierea ):
Uite un exemplu al tziganismului – romanesc mondial :
Am mers la TARGET pentru ceva cumparaturi ,lund ce-mi trebuia am trecut pe o „aleie ” cu tehnice unde
am vazut ca aveau in – sale – o lada frigorifica la
baterie (12V dc)deshi aveam acasa una
super cu alimentare la baterie – 120v ac plus gaz
(scumpa dar excelenta ) am decis s-i iau shi p’asta .
Am ridicat-o shi pus-o in carutz …in timp ce pe aleie
veneau in fuga doi inshi …ajungind la mine -spunindu-mi
>>este a mea ,eu am cumparat-o <> Este a ta doar cind ieshi din magazin cu bonu de cumparare <> futu-l in gura …
asta mi-a luat-o inainte << spunindu-i celuilalt ,reprosindu-i de ce n-a venit cu un minut mai devreme !
N-am reactionat in nici un fel ori sa-ifac semn la obraz …
ori chia sa-i zic un cuvind …tziganesc …shi bine am facut . D'aia nu ma mai amestec cu rumani – romani ori tzigani..ca's o apa shi-un pamint !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-10-2013 - 20:08

?

jan dinu 10-10-2013 - 20:23

Daca numi adresa cuvinte obscene (in spate)
probabil ca -faceam un „act de bine ”
mai ales ca eu sunt expert la citirea
tuturor fizionomiilor natiunilor ,ca expert !
L-am ginit ca este est european shi chiar tzigan ..
el nestiind ca NU sunt ” credul american „…-:)))
JD-USA

ancuta 10-10-2013 - 20:55

Jane, ti-am scris ceva despre magraonizarea tarii si despre tiganizarea romanilor si m-au scos astia!
Oricum era o afirmare si o subliniere a ceea ce tu spui!
Mare pacat ca tiganismul a murdarit tarisoare asta si sufletele noastre curate de romani!

jan dinu 10-10-2013 - 21:18

— Folk- clor —
Cine sa mai trezeasca
Asta turma romaneasca …
Bintuita de prostie ..
Vai saraca Romanie …!!
Laurii sunt vestejiti ..
De tziganii oropsiti
Prin traditia adusa ..
Tzara toata e supusa
Plagilor ce au spor ..
Renumit azi ca folk-clor !!
JD-USA
Ps – am invins un virus gripal in 24 ore …l-am
distrus din radacina cu armele mele ..stiintifice
(d’aia n-am sarit mai spontan )

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult