Acasa InternationalExterne VIDEO-declaraţii de la Casa Albă despre Osama

VIDEO-declaraţii de la Casa Albă despre Osama

scris de Z.V.
0 afisari

Urmăriţi în direct de la Casa Albă (White House) conferinţa de presă susţinută de Jay Carney, secretar de presă al Casei Albe.  

Jay Carney, secretar de presă al Casei Albe.

Barack Obama refuză să publice fotografii cu trupul neînsufleţit al liderului al-Qaida, Osama ben Laden, ucis într-o operaţiune americană în Pakistan, potrivit postului de televiziune CBS, căruia preşedintele i-a acordat un interviu miercuri

Casa Albă anunţase, luni, că nu s-a decis încă dacă este oportun să difuzeze fotografii cu rămăşiţele lui Osama ben Laden, o măsură cerută de membrii Congresului american pentru a servi ca probă pentru opinia publică mondială.

Fotografiile  care ar fi trebuit publicate au fost făcute într-un hangar din Afganistan, printre ele aflându-se şi o fotografie clară cu faţa lui bin Laden, cu o rană deschisă deasupra ochilor. Alte imagini prezintă aspecte ale raidului asupra complexului din Abbottabad şi ale ceremoniei funerare desfăşurate pe mare.

Purtătorul de cuvânt de la Casa Albă a declarat miercuri că fotografia adevărată cu Bin Laden este „atroce”. Jay Carney, a spus că soţia lui Bin Laden „s-a grăbit” spre primul american care a intrat în camera unde se afla familia şi a fost împuşcată în picior, dar nu a fost ucisă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult