Acasa InternationalExterne UPDATE Violente la Atena.Trei persoane si-au pierdut viata

UPDATE Violente la Atena.Trei persoane si-au pierdut viata

scris de Ziua Veche
7 afisari

.

UPDATE 15.22

Potrivit BBC, cele trei cadavre au fost gasite in cladirea unei banci din centrul Atenei, incendiata de protestatari. Conform aceleiasi surse, manifestantii au mai incendiat o cladire.
UPDATE 15.15

Trei persoane au murit in urma confruntarilor dintre protestatarii greci si fortele de ordine, informeaza Realitatea TV.

Fortele de ordine au fost nevoite sa foloseasca grenade lacrimogene impotriva protestatarilor care au incercat miercuri sa patrunda in cladirea parlamentului din capitala Greciei.

Mii de salariati din sectorul public si privat au iesit in strada pentru a protesta impotriva noilor masurilor de austeritrate anuntate de guvernul elen, necesare activarii mecanismului de ajutor financiar UE – FMI, in valoare de aproximativ 110 miliarde de euro. Grecia este paralizata din cauza protestelor incepute marti de angajatii din sectorul public. Miercuri acestora li s-au alaturat si cei din mediul privat. Astfel, toate zborurile internationale au fost anulate, trenurile nu au circulat, iar ferry – boat-urile au fost oprite la tarm.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult