Acasa InternationalExterne Vladimir Putin a rămas fără restaurant

Vladimir Putin a rămas fără restaurant

scris de M.A.
1 afisari

Un restaurant frecventat des de premierul rus, Vladimir Putin, a fost distrus complet de un incendiu, în noaptea de luni spre marţi, la Sankt Petersburg, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Putin a ramas fara restaurant

Putin a ramas fara restaurantul Podvorie

„Incendiul a izbucnit la restaurantul Podvorie, situat în apropiere de Sankt Petersburg, în jurul orei 5.00. Clădirea cu două etaje, de lemn, a fost distrusă complet în mai puţin de o oră”, potrivit serviciului de presă al filialei locale a ministerului. Cauzele incendiului nu au putut fi stabilite imediat, potrivit poliţiei, care examinează în primul rând o pistă criminală, transmite Mediafax.

Potrivit presei locale, camerele video ale restaurantului ar fi filmat o persoană necunoscută care arunca un cocteil Molotov pe una dintre ferestrele restaurantului.Vladimir Putin, preşedinte al Rusiei în perioada 2000-2008, a mers des la acest restaurant atunci când a trecut prin oraşul său natal şi chiar a sărbătorit acolo împlinirea unui an de la preluarea funcţiei de şef al statului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult