Acasa InternationalExterne Vladimir Putin, implicat intr-un accident rutier

Vladimir Putin, implicat intr-un accident rutier

scris de Ziua Veche
83 Afisari

.Mercedesul in care se afla premierul rus Vladimir Putin a fost implicat joi intr-un accident la Moscova, masina aflata in mare viteza lovind un obiect mare din metal care a provocat explozia anvelopei unei roti, relateaza RIA Novosti, citata de Agerpres.


Incidentul a avut loc pe Bulevardul Kutuzov, chiar in centrul Moscovei. Informatia a fost confirmata de un purtator de cuvant al FSO (Serviciul federal de paza). „In urma unei inspectii, angajatii FSO au stabilit ca principala cauza a accidentului a fost un obiect metalic lat, care se afla pe partea carosabila a drumului. Drept urmare, roata s-a depresurizat, iar masina s-a oprit”, a explicat purtatorul de cuvant, citat de RIA Novosti.
Premierul Vladimir Putin nu a avut de suferit in urma acestui accident de masina. Unul din martori sustine ca, imediat dupa ce s-a oprit, Mercedesul lui Putin a inceput sa fumege.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 07-04-2010 - 23:50

Si de o ramane ,unul nee.utut ,sa ramana surd si mut”– CU asta trebuia sa inceapa MANDATUL BARCAGIULUI. urgent :RECUPERAREA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS