Acasa InternationalExterne Vladimir Putin vrea să asiste la bătăi la Londra

Vladimir Putin vrea să asiste la bătăi la Londra

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Vladimir Putin a anunţat că intenţionează să viziteze Mare Britanie pentru prima dată din 2003 pentru a asista la concursul de judo de la Jocurile Olimpice.

Vladimir Putin judo

Vladimir Putin vrea sa mearga in Marea Britanie pentru prima data in ultimii 10 ani pentru concursul de judo de la JO

Cu ocazia întâlnirii cu premierul britanic, David Cameron, la Mexic, preşedintele rus şi-a exprimat, potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, dorinţa de a vizita capitala Angliei în perioada desfăşurării Jocurilor Olimpice pentru a asista la concursul de Judo. Vladimir Putin este deţinător al centurii negre la acest sport, astfel că interesul acestuia pentru concursul de la Londra este lesne de înţeles. Conform mediafax, Dimitri Peskov a precizat că Putin „va lua o decizie definitivă mai târziu” în privinţa acestei vizite.

Cu ocazia întâlnirii de la  Los Cabos, din Mexic, Vladimir Putin a anunţat, potrivit Agerpres, că a găsit numeroase puncte de acord” cu preşedintele american Barack Obama cu privire la modul de a rezolva criza siriană. Cei doi s-au declarat „uniţi în ideea că poporul sirian trebuie să îşi poată alege viitorul în mod independent şi democratic”. Totodată, ei au anunţat că o să caute un compromis pentru a depăşi dezacordul lor asupra scutului antirachetă pe care Statele Unite încearcă să îl instaleze în Europa şi considerat de Moscova o ameninţare la adresa securităţii sale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult