Acasa InternationalExterne Wikileaks, avertizat sa nu mai publice documente oficiale

Wikileaks, avertizat sa nu mai publice documente oficiale

scris de Ziua Veche
0 afisari

Departamentul de Stat de la Washington afirmă că o eventuală publicare, de către website-ul Wikileaks, a unor telegrame diplomatice clasificate, ar însemna o încălcare a legilor americane, transmite RRA.


Avertismentul vine în cadrul unei scrisori adresate fondatorului site-ului Wikileaks, Julian Assange, ca răspuns la o scrisoare pe care acesta din urmă a trimis-o, sâmbătă, către ambasadorul american la Londra. În scrisoarea sa, Julian Assange a întrebat ce persoane ar putea fi puse în pericol de planurile sale de a publica telegrame diplomatice clasificate.

Un înalt oficial american a declarat pentru BBC că fondatorul Wikileaks s-a arătat dispus să negocieze micşorarea numărului de telegrame publicate. Consilierul pe probleme legale al Departamentului de Stat american, Harold Koh, a răspuns că nu vor exista niciun fel de negocieri şi a cerut Wikileaks să înceteze publicarea unor documente oficiale, pe care le-a obţinut ilegal, şi să le restituie Guvernului SUA.

0 comentariu

Vlad 27-04-2010 - 09:01

pesemne ca era Fantomas ! cum mergea masina singura ?? doi indivizi care fizeaza prostia !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult