Acasa InternationalExterne Zboruri Air France, ameninţate cu bombe

Zboruri Air France, ameninţate cu bombe

scris de A.B.
17 afisari

Două zboruri Air France cu destinația Paris au fost obligate să își schimbe ruta marți seară după decolarea din Statele Unite din motive de securitate, au informat mass-media americane, citate de AFP.

Air France 65Canalul de știri CNN a făcut cunoscut că un zbor a fost trimis să aterizeze la Salt Lake City, în Utah (vest), după ce a decolat de la Los Angeles (California), iar al doilea, plecat de la Washington, a aterizat la Halifax, în Canada.

Cele două avioane — zborul 65 cu plecare din Los Angeles și zborul 55 cu plecare de pe aeroportul Dulles din Washington — au aterizat fără probleme, potrivit CNN.

„Pasagerii au fost evacuați din avion. Niciun comentariu legat de schimbarea rutei avionului”, a scris televiziunea canadiană CBC pe contul său de Twitter, pe tema avionului care a aterizat în Nova Scotia.

Pe rețelele de socializare, comentariile se referă la aterizarea de urgență a aparatului care a decolat de la Los Angeles, explicând că un important dispozitiv al poliției aștepta avionul pe pista din Utah.

„I s-a modificat ruta spre Salt Lake City din cauza unui incident de securitate„, a explicat pentru CNN o sursă din cadrul Agenției federale a aviației americane (FAA).

Cursa Air France 65, care decolase din Los Angeles către Paris, a fost deviată spre Salt Lake City, în urma unei ameninţări cu bombă primite printr-un apel telefonic de la sol, a declarat un oficial guvernamental american.

Oficialul nu ştia dacă a fost arestată vreo persoană sau dacă a existat vreun pasager recalcitrant la bord.

La scurt timp, cursa Air France 55, care decolase de la aeroportul internaţional Dulles din Washington către Charles de Gaulle din Paris, a fost deviată spre un aeroport din Halifax, Nova Scotia, tot din cauza unei ameninţări cu bombă, a precizat o sursă guvernamentală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult