Zboruri Air France, ameninţate cu bombe | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Zboruri Air France, ameninţate cu bombe

Zboruri Air France, ameninţate cu bombe

scris de A.B.
8 afisari

Două zboruri Air France cu destinația Paris au fost obligate să își schimbe ruta marți seară după decolarea din Statele Unite din motive de securitate, au informat mass-media americane, citate de AFP.

Air France 65Canalul de știri CNN a făcut cunoscut că un zbor a fost trimis să aterizeze la Salt Lake City, în Utah (vest), după ce a decolat de la Los Angeles (California), iar al doilea, plecat de la Washington, a aterizat la Halifax, în Canada.

Cele două avioane — zborul 65 cu plecare din Los Angeles și zborul 55 cu plecare de pe aeroportul Dulles din Washington — au aterizat fără probleme, potrivit CNN.

“Pasagerii au fost evacuați din avion. Niciun comentariu legat de schimbarea rutei avionului”, a scris televiziunea canadiană CBC pe contul său de Twitter, pe tema avionului care a aterizat în Nova Scotia.

Pe rețelele de socializare, comentariile se referă la aterizarea de urgență a aparatului care a decolat de la Los Angeles, explicând că un important dispozitiv al poliției aștepta avionul pe pista din Utah.

“I s-a modificat ruta spre Salt Lake City din cauza unui incident de securitate“, a explicat pentru CNN o sursă din cadrul Agenției federale a aviației americane (FAA).

Cursa Air France 65, care decolase din Los Angeles către Paris, a fost deviată spre Salt Lake City, în urma unei ameninţări cu bombă primite printr-un apel telefonic de la sol, a declarat un oficial guvernamental american.

Oficialul nu ştia dacă a fost arestată vreo persoană sau dacă a existat vreun pasager recalcitrant la bord.

La scurt timp, cursa Air France 55, care decolase de la aeroportul internaţional Dulles din Washington către Charles de Gaulle din Paris, a fost deviată spre un aeroport din Halifax, Nova Scotia, tot din cauza unei ameninţări cu bombă, a precizat o sursă guvernamentală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult