Acasa InternationalExterne Zboruri anulate in Europa din cauza norului de cenusa

Zboruri anulate in Europa din cauza norului de cenusa

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Inchiderea spatiului aerian in Olanda si in sud-estul Marii Britanii din cauza norului de cenusa vulcanica din Islanda va cauza luni anularea a circa 1.000 de zboruri, a anuntat agentia europeana de control a traficului aerian, Eurocontrol.


 

Norul de cenusa s-ar putea disipa pe parcursul zilei, insa va afecta pana la ora 12:00 GMT – 15:00 ora Romaniei – Irlanda de Nord, regiuni din Scotia si zone din sud-vestul Marii Britanii, se arata intr-un comunicat al Eurocontrol, citat de Mediafax.

“Ar putea avea loc perturbari in zona Londrei”, adauga agentia, precizand ca vor avea loc 28.000 de zboruri, cu 1.000 mai putin decat numarul programat.

0 comentariu

usla 07-04-2010 - 02:42

Asa le trebuie salbaticilor care au distrus digurile, sistemele de desecare, statiile de pompare si toate celelalte, construite din banii tuturor. Niste brute ce nu merita mila ! Sa se inunde, poate asa se mai spala de mizerie.Nu vor decit ”sa ni se dea, sa ni se faca” etc. Sa treaca la lopata, nu sa astepte armete si jandarmii, fiindca astia vor fi ocupati cu reprimarea demonstratiilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult